Lemburkuring2007

Sasak Segong Keur Dibangun

3 Pairan

KARANGKANCANA – Sasak jeung bendungan Segong, di Desa Segong, Kacamatan Karangkancana, Kabupaten Kuningan, nu rugrug sawatara waktu kaliwat, kiwari keur dibangun. Moal lila deui oge rengse sarta bisa digunakeun ku warga.

Kepala Dinas Sumber Daya Air dan Pertambangan (SDAP) Kabupaten Kuningan, Enay Sunaryo, Salasa (17/2),.nyebutkeun, ti saprak eta jasak rugrug phakna langsung ngajukeun ka bupati sangkan dina waktu nu henteu lila bisa kaomean. *

3 thoughts on “Sasak Segong Keur Dibangun

  1. Kahaade usum hujan, jlan teh licin bilih gebis

  2. Muhun atuh sok lah rojong ku sarerea supados saak eta enggal tiasa di mangfaat keun, kang Zoen kumaha damang, neng Nendy tos angkat teu acan meni teu aya kabar carita,preng kuraleng.

  3. Meni hade eta rencana teh. Sok atuh geura omean, karunya tah ka urang kancana….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s