Lemburkuring2007

Walah.., Rambutan Walahar

12 Pairan

copy-of-pict0652Mang Warja, urang Blok Wage Desa Luragung Landeuh, Kacamatan Luragung, Kabupaten Kuningan, nawaran Rambutan Walahar nu harita kakara meunang ngala tina tangkalna di karang imahna. “Mangga, bilih bade ngaraosan” pokna, bari seuri. *

12 thoughts on “Walah.., Rambutan Walahar

  1. asa teu rame euy dayeuh teh ayeunamah..loba nuulin k facebook kitu?

  2. ari bebeledugan mah ke we urg ngadongeng deuina keur usum shaum…ayeuna urg ngadongeng kaulinan keur leutik baheula..cag!!dimimitian ulin ka walungan cisanggarung…

  3. Bagea kang Agah…..sok atuh ngadongeng deui carita bebeledugan ,tos lami teu tingal kelemeng kelemeng na acan, musim panen rambutan kitu , jiga di Walahar ?

  4. siap ki doeloer sadaya..ka nu gaduh bumi lemburkuring2007,ka kang maman,kang icuk,kum we ka sadaya teu diwiji-wiji..
    numawi waktos kamari teh teu ngalongokan lembur teh nuju pakepuk ku padamelan..na da asa nineung ngan ukur noongan wae mah,keukeuh we hoyong icikibung mencetan keyboard hoyong komentar bari jeung teu komentar teu puguh oge.
    prung ah…..
    biasana di luragung blok wage, aya kadaharan nu namina ANGLING. didamelna tina ketan nu di olah trus dibungkus ku daun cau nu garing.hampir mangrupa dodol ngan sok ditambahan ku kalapa(gencil).beh ditueun deui blok wage blok Birda(birit dayeuh) aya nu sok ngajual gogorengan GOLONO.didamelna tina hampas tahu,di seupan bari ditambahan bawang daun,jeung samara.trus digoreng make tarigu..huh..bener enak pisan.kudu panas2 ngadaharna dibarengan ku buras+cengek…seuhah….cag!!
    ke didieu aya urang walahar cageur..?

  5. Tag, aya kang agah

  6. kang Agah bagea yeuh , kamana bae akang teh , abdi sono mireng bebeledugan na kang agah teh….haturan kang agah wilujeng sumping.

  7. Leres pisan Kang Maman ari tos mireng nami rambutan walahar teh sok emut ku nyoplokna jeung amis deuih pokoknamah uwe…nak so pasti(ngiler alias ngacai uey)

  8. mang warja adina mang uhe??sae pami janten iklan obat nyamuk…hehe2

  9. Teu aya dua na Rambutan Walahar mah Kang Syamsuha, keur amis teh garing nyoplok tina sikina, benten sareng Rambutan nu aya di Jakarta ngan ukur beureum na wungkul tapi semu aseum , nya nempel dina sikina.

  10. Mang Warja mani sumuringah bakatin ku atoh panginten, ajeuna teh bingah yen panen rambutan dina musim anu ayeuna sesuai sareng anu dipikaharep.

    Kumaha tah kang raos panginten nya rambutan asli Walahar abdimah tos lami pisan teu nyicip rambutan walahar teh.

  11. rasana jiga kumaha nya upami rambutan kuningan panginten sami sareng diserang, upami didieu di serang rambutan lokal naminan rambutan nyonya

  12. musim keneh kitu Rambutah teh ? akang ge pami bade angkat ka Jakarta teh sok nyejakeun meser Rambutan ti Oleced, meni amis pisan.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s