Lemburkuring2007

Lembur Kuring Muka “Koropak”

3 Pairan

KEUR nampung tulisan-tulisan ti Baraya boh di lembur boh di pangumbaraan, nu ayeuna-ayeuna pating pucunghul, Blog’s Lembur Kuring muka “KOROPAK”.

Koropak di dieu, nya eta mangrupa tempat pikeun neundeun rupa-rupa tulisan nu ditulis ku BARAYA LEMBUR KURING samemeh dipidangkeun di salah sahiji kaca (Halaman/Page) husus ieu blog’s.

Maksadna, sangkan henteu bacacar sarta ngagampangkeun pikeun sakumna nu sok pirajeunan maca tulisan-tulisan di Blog’s urang Kuningan tea.

Da geuning, henteu saeutik tulisan- BARAYA LEMBUR KURING nu munel tur rea pulunganeunana. Boh mangrupa tulisan kaagamaan, puisi, pangalaman jeung rea-rea deui.

Hanjakalna, eta tulisan teh pabeulit reujeung komentar atawa obrolan sejenna. Ku kituna, ti ayeuna mah mangga urang kumpulkeun heula dina rubrik “KOROPAK”, (Klik di Luhur), samemeh dipidangkeun dina kaca husus diluyukeun jeung bahasan tulisan sewang-sewangan.

Koropak, Kantun Klik Wae di luhur

Hatur Nuhun

3 thoughts on “Lembur Kuring Muka “Koropak”

  1. heehlah pabelit emang, komo bahasa sundana rada halus kittu..kahade bae tong ngangge bahasa sunda daerah bising pabeulit engkena heheheh

    salam kenal lah tiabdi baraya ti majalengka linggih di serang damel di tangerang

  2. Kang Endang sakantenan ngadamel koropak kanggo nampung duit nya,
    sugan bae atuh jadi tempat panampungan anu resmi kanggo blog urang kuningan anu aya di mana-mana

    haturnuhun ah

  3. tah geuning aya wadah ayeunamah, sok atuh urang sami2 pada ngeusian eta Karopak teh…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s