Lemburkuring2007

Nganjang ka Bumina Kang Maman

36 Pairan

PASOSORE, Saptu (7/2), kira wanci bada ashar, sawatara urang BARAYA LEMBUR KURING 2007 ngajugjug ka hiji lembur lelewek Desa Citiusari. Kacamatan Garawang, Kabupaten Kuningan.

Eta lembur teh katelahna blok Batukarut. Enya, lemburna Kang Maman Wahyu tea, salah saurang Baraya Lembur Kuring, nu saban waktu sok ngalongokan ieu Blog’s .Puguh pan geus pasini rek ngariung ngobrol ngaler ngidul ngadu bako.

Nu miang teh kuring (zoen), Nenen Gunadi (Canada), Ding Masku (Ciporang), Jamili jeung Mamat (Cilimus). Malah, kurunyung teh Kang Aan nyandak TAHU haneut sakeresek. Tapi Kang Dadang Pakembangan mulang deui duka kamana leosna, da harita teu kantos amprok.

Kang Maman ngabageakeun mani galehgeh (sanes muji), pedah aya rambutan, ranginang, cireng, hucap sareng nu sanesna. Wah pokona mah resep, saur Teh Nenen mah cukup berkesan.pict06111

Hatur Nuhun Kang Maman, Kang Aan sareng nu asnesna iraha ngariung deui sareng di mana tempatna…..?

36 thoughts on “Nganjang ka Bumina Kang Maman

  1. oh kang andi

  2. Kang Andy Gumilang nami teh, dumuk di Tundagan Kacamatan Hantara. Mangga waler atuh

  3. Der atuh, urang Kuningan geura harudang.

  4. Kang Zoen ! pami teh Nenen masih aya di Kuningan ? teu aya kelemeng na teu aya bejana, wilujeng sonten Teh Nendy, damang ?

  5. upami kawit mah abdi teh ti cikijing majalengka, sakola baheula di sukamulya kuningan (SMEA), ayeuna damel di tangerang linggihna di serang

    eh kang abdimah akang bae sanes teteh da abdimah pameget

    Linkna Dah ok di abdi..salam kanggo baraya kuningan sadaya

  6. Wilujeng sumping kang Omiyan/ Teh Omiyan,di baraya LEMBUR KURING, ti mana kawit teh ? kang Zoen yeuh aya baraya anyar..

  7. resep pisan atuh kang upami ngumpulmah, eh kang abdi ge sok ka garawangi kumargi bibi abdi ti ibu kan bumina didinya caket sakola sma teu tebih…

    salamlah kanggo nu dilembur

    hihihi upami inget kuningan teh inget kata TEOH….alias dihandap hahahahaha

    link site na ku abdi di angge nya

  8. HAYU BATUR URANG KARUMPUL SABEUNGKEUTAN DINA WADAH BARAYA LEMBUR KURING,GEURA TINGALI SAPU NYERE,ARI SABEUNGKEUTAN BISA AJEG TUR PANCEG. BRAVO LEMBUR KURING.

  9. Sok lah urang Agendakeun deui ….kang Zoen , Teh Nenen kang Aan siap ?

  10. Kang Maman, teh nenen ,sareng anu sanesna ,mani serep ningalina euy,kabita hayang kumpul
    eta aya nami abdi geuning nya (mamat) ha ha ha
    kumaha upami di ayakeun pertemuan rutin unggal tahun ..?

    sok di rancang deui sing leuwih apik lah,supaya jadi ikatan keluarga kuningan nu di leumbur sareng nu di perantauan

    salam buat teh nenen ,masih ada di kuningan atawa tos mulih ka kanada

  11. Kamarana yeuh……………teu kecet kecet..Teh Agnes , teu ka tingal muncul deui nya.

  12. Wilujeng sonten LEMBUR KURING, bilih bade aya nu anjang sono sareng Lembur kuring mangga moal teu di tampi iraha bae dongkap na, leres kang Zoen ? mudah mudahan ku ayana Lembur Kuring ieu tiasa ngaraket tali mimitran antara BARAYA LEMBUR KURING, Prung lah….

  13. punten pa Maman,sanes bedegong, maklum lah nuju krisis global, rada repot iue teh. Insya Allah ke upamai aya acara deui abdi meryogikeun hadir.

  14. Teh Agnes supados gampil dina ngahubungina mangga camtumkaeun E mail atanapi no.telpon.Hatur nuhun .

  15. Wilujeng enjing oge Teh Agnes Sekar nu linggih di Kal Teng, wilujeng ngagabung dina Baraya Lembur ,salam tepang ti akang , akang oge damel di Jakarta tapi akang mah tiap jumat sonten mulih ka Kuningan, sok lah iraha iraha urang ngadamel acara nu jiga kamari, eta oge pamiTeh Agnes mulih ka Sukabumi, di antos waleran na

  16. bro tanah pasundan emang ga asing buat ane!!
    tapi cara paling gampang belajar bahasa sunda gmn y!

  17. Wilujeng sonteun Kang Maman, neupangkeun Abdi agnes sekar nuju alit linggih di Sukabumi, tera ngalih ka Bandung, ayeuna damel di Kalteng, ningali bumi Kang maman mani waas sareung emut ka lembur abdi di Sukabumi. Hoyong ngaraosan rangginang, cireng anu didiyeu teu aya,Lami teu ningali pedesaan Sunda, hoyong uih ka lembur, nyaeta lembur kuring. Hatur nuhun,tulisanna.

    Salam baktos ti abdi

    agnessekar.wordpress.com

  18. Neng Ratna Juwita, wilujeng gabung di Lembur Kuring, Blogg na urang Kuningan, salam tepang ti akang.

  19. Kang Yani kamana bae ieu teh , meni preng kuraleng teu nonghol nonghol,

  20. Euleuh2 aya neng Ratna Juwita, wilujeng tepang atuh sami abdi oge di Bandung dileresan Padalarang Kab. Bandung Barat. Mangga wilujeng bergabung sareng Lembur Kuring, upami peryogi email we ka abdi di rastono32@yahoo.com

  21. aduh mani kabita euy, saleresna mah hoyong ngiring ngempel, namung kamari abdi teu uih ka lembur.
    insya Allah ke sanes waktos di peryogikeun!

  22. He..he….he…Leres kang Zoen abdi tos beraktivitas lagi seperti biasana, wengi senen abdi angkat tabuh 10, dongkap teh nyubuh,lumayan yeuh rada ngantuk keneh, kang Zoen aya tamu anyar yeuh ti Bandung tah namina Ratna Juwita sok lah enggal bageakeun. teu hilap ka kang Dadang panten tabuh 11.00 abdi nuju di RSU kaleresan abah abdi nuju di rawat, ka kang OSholihin sok lah gabung mudah mudan hiji waktos aya acara deui.

  23. Wilujeng kasadyana, aduh mani kumaha kitu ningali sebagian wargi lemburkuring ngariung di bumina kang Maman, tapi leres kang Zoen kumaha saupamina diurut namina supados urang anu teu acan tiasa ngiringan ngempel janten lebih jelas.

    Teh Nenen tong hilap bilih bade uwih deui ka canada nyandak bekel/oleh-olehna sing seueur, terutamina gemet.

  24. Sok lah wargi wargi sadaya urang ngayakeun deui riungan ,bade di mana sareng iraha na sok lah taroskeun ka kang Zoen sareng teh Nenen, aeh….hilap mireng teh di kang Rudiana nu linggih di Parakan bade kopi darat, kumaha kang Rudiana janten kopi darat teh ?

  25. Hapunten Kang Maman, Kang Zoen, Kang Aan, Teh Nenen, oge anu sami hadir di Bumi Kang Maman
    Sonten eta teh abdi ka Cirebon, sugan teh bade ka bujeung ngiring ngariung
    abdi dongkap ti Cirebon wengi
    punten sanes mang lumpatkeun

    Dinten harita +/- tabuh 11.30 siang abdi sempat ka Bumi Kang Maman, mung teu aya nuju ka RSU saurna

    Hapunteun kasadayana

  26. Baruk, aya hucap? hehehe.. mani kumetap yeuh..🙂
    Kang Zoen, hoyong oge ah ngiring ngariun iraha2 mah. Mudah2an tiasa upami boboran eta oge. Da, abdi jarang uih ka lembur di Legok (Kec. Cidahu) teh..
    nuhun ah inpona.. jadi sono ka lembur..

    Kang, cikan setting bahasa di WordPress-na nganggo basa Sunda. Tampilanna janten “nyunda” sadaya hehehe.. siga blog nu abdi geura.. (http://osolihin.wordpress.com)

    Nuhun.
    O. Solihin (urang Kuningan anu ‘terdampar’ di Bogor)…

  27. Kapan yah mau kumpul-kumpul lagi..? Lam kenal, aku di Bandung lagi kuliah.

  28. siiiiip lah kang Maman..! Tos di Jakarta yeuh..?

  29. Hatur nuhun tos rurumpaheun ka rorompok akang , punten kirang kahormatan ,sanes waktos urang ngadamel deui acara nu langkung meriah……

  30. alahh.. meni resep pisan pami tiasa sadaya darongkap. tiasa sharing perkawis dunia nu invisible. hatur nuhun kasadayana…

  31. Euleuh ni resep nya tos ngariung kitu mah, cobilah dirancang deui anu pas sareng liburan sarerea. Ngadangu katuangan Kuningan teh sok hoyong enggal2 ka Kuningan deui. Tapi abdi rada bingung kang Zoen, manawi kedah aya seratan nami2 na photo ti kenca ka katuhu ………. Da abdi mah mung terangna teh Nenen hugkul.🙂

  32. Wilujeng kanggo ka wargi lembur kuring Kuningan nu tiasa kempel di bumina kang Maman.
    Mudah-mudahan saatos boboran, tiasa kempel deui.

  33. Nuhun hucapna kang maman🙂

  34. Kang dadangmah pundung panginten
    Teu kabagian tahu haneut
    He..heee
    Cobi kang dadang di rancang deui ti ayeuna.

    Sukses kasadayana

  35. Weleh..weleeeh…! Mani kabita knu tos ngariung aya tahu haneut sgala, cobi dijadwalkeun deui kang maman, pas boboran panginten nya supados kempel sadaya seru panginten, nambih seueur sasaderekan, teh nenen kenging hucapna teu.?

    Wilujeng…
    Kasadayana

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s