Lemburkuring2007

Klinik Kesehatan Pondok Pesantren

3 Pairan

PONDOK Pesantren (Pontren), nepika kiwari umumna tacan dilengkepan ku sarana klinik kasehatan. Padahal, klinik kesehatan di pasantren teh kacida dibutuhkeunnana ku para santri. Kusabab kitu, perlu tarekah sangkan pasantren boga klinik kasehatan.

(Naha Enya kitu………?)

3 thoughts on “Klinik Kesehatan Pondok Pesantren

  1. abdi mah teu ngartos we

  2. Naha enya kitu…? kanggo sabagian pasantren tradisional atanapi sebatan na teh salaf mah muhun leres, sarana kesehatan teh kirang diperhatoskeun. tapi upami d nu pasantren modern mah alhamdullilah tos ka etang sae, sapertos di tempat padamelan sim abdi klinik kesehatan gaduh dua kanggo klinik putra sareng klinik putri.

  3. Leres pisan kitu kang , seuseueur na mah da kitu, komo mun seug ningali PONTREN nu teu acan modern,kirang pisan penyuluhan dina widang kasehatan ti manaeun gaduh Klinik nyalira,teu sakedik waragad nu di peryogikeun kanggo ngagaduhan Klinik nyalira teh. Eh….kang Zoen iraha iraha ameng ka abdi , kaleresan di palih kidul abdi aya PONTREN , jigana tiasa di anjangan ku LEMBUR KURING kanggo Topik KLINIK KESEHATAN DI PONTREN , nami PONTREN na Miftahul Huda, wartosan abdi mun bade berkunjung kadinya ( HARI LIBUR ) Insa Allah abdi tisa ngarencangan.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s