Lemburkuring2007

Ngariung Dinten Saptu

16 Pairan

Ngariung Dinten Saptu

Mudah-mudahan wae teu aya halangan, hayu urang ngariug tea di bumi Kang Maman Wahyu, Dinten Saptu (Sonten) 7 Februari 2009.
Sok daftar di dieu, bilih teu kabagean tiket, eh…gemet…!

16 thoughts on “Ngariung Dinten Saptu

  1. Sibuk dan sibuk terus, jangan biarkan diri anda terlalu sibuk, istirahat sejenak, supaya tidak cepat streeessssssss.

  2. Kamarana ieu teh nya ? sibuk kitu ?

  3. Wilujeng enjing kang Zoen, Teh Nenen, Kang Aan kang Jamili,KANG Mamat,Kang Iding Kang syamsuha,kang Rastono,kang icuk,kang Agah,kang Yani Kang Andi Siswandi sareng ka akang akang sadaya,Teteh euceu euceu, hayu urang rencanakeun * TEPUNG LAWUNG * sok lah di antos waleran na.

  4. Seratan di luhur didugikeun oge kanggo kang Icuk di Cijantung, mudah mudan mah sanes waktos tiasa hadir, hatur nuhun.

  5. teu sawios kang Uha Syamsuha, susuganan sanes waktos tiasa tepang, kahoyong mah saentos Lebaran urang tiasa KOPI DARAT nu langkung meriah, insa Allah ke di badantenkeun sareng Kang Zoen, oge mudah mudahan Teh Nenen masih di Indonesia, sok lah Kang Zoen urang badantenkeun deui rencana ieu teh.

  6. Kang Maman, oge nu sanesna punten pisan simkuring mah teutiasa ngiringan ngariung sanes kunaon tapi sikon anu teu ngadukung, salam wae kanggo sadaya wargi lemburkuring

    u syamsuha
    komperta plaju jl permai 227 palembang

  7. Teu sawios teu tiasa dongkap oge da ieu mah mung bade nyawalakeun kanggo KOPI DARAT NU AGEUNG, mudah mudahan riungan ieu ngahasilkeun waktos kanggo KOPI DARAT Baraya Lembur Kuring nu rada salse, nuhun kang Icuk, kang Didi Sunardi.

  8. Kang Maman, punten abdi teu tiasa ngiringan ngariung, teu tiasa mulang ka lembur. Salam bae ka wargi Kuningan sadayana..

    Salam : Icuk Yunadi
    Cijantung Jaktim

  9. Sami abdi oge kang rastono,
    Moal tiasa riung mungpuluh bongkok ngareot, eh..ngaronyok srng blogger kuningan, da katalimeng ku padamelan, anclakan we gegeblogna kang maman,

    Salam kasadayana

  10. Mt pg
    Maaf saya cuma ingin berpendapat apa yang d utarakan sebelum nya ttg fatwa Pemilu, Golput, Haram oleh MUI
    MUI memang sudah mulai merambah ke hal politik sampai d keluarkan nya fatwa haram bagi Golput. Atas dasar atau hukum apa ia menyatakan bahwa golput itu haram? … tlg d jelaskan selengkap-lengkap nya.
    Disini MUI harus lebih cermat dalam mengeluarkan fatwa haram atawa halal.
    contoh apabila MUI mendukung salah satu partai atw calon pemimpin negeri ini lalu apa ia jg akan mengharamkan partai atw calon pemimpin yang lain?… (mau d bw k mana bangsa ini apabila dengan enaknya bilang “haram”untuk urusan politik masih ada urusan yang lebih penting daripada urusan politik). mari kita berusaha membuat rakyat, pemimpin dan negeri ini lebih baik, baik secara moral, budi pekerti dan perilaku.
    yang lebih punya tessssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. No hp abdi, 0813 177 616 72,

  12. Teu sawios kang Rastono teu tiasa dongkap oge da ieu mah nembe ngararancang acara tepung lawung, dupi acarana mah duka iraha, mudah mudahan tiasa aya kapastian kaping sabaraha,sareng sasih naon. Nuhun kana pidu,ana.

  13. Tah geuningan tos aya kelemengna waktos kopi darat teh, mudah2an sing seueur nu tiasa sumping. Mung hanjakal kang Maman, Kang Joen, Teh Nendy, Kang Sudarna, Kang Didi, Kang Ikin sareng akang-kang & teteh-teteh sanesna dinten Saptu ping 7 Februari 2009 teh abdi aya pamengan moal tiasa wangsul ka Kuningan, maklum pabeulit sareng ngajajap pun bojo kuliah. Mudah-mudahan sanes waktos abdi tiasa kempel, salam baktos kanggo sadayana. Ngiring raos, ngiring bingah. Hatur nuhun sateuacana kanggo Kang Maman sareng Kang Joen anu tos ngaluluguan ieu kagiatan.

  14. Kade hilap ngabantun dedeblag sareng gegeblog,leueuteun na mah cekap ku wedang koneng atanapi bajigur,teu kedah seueur seueur cekap ngabantun saceblung sewang.

  15. Tes… Tes…. Tes….
    Nu gaduh hajat atos kapayun ! Mangga dikawitan atuh supados rada haneuteun……

  16. Maman Wahyu:
    Dusun Kliwon,RT/RW,005/002 Blok Batu karut kidul Gg.1
    Desa Citiusari,Kec,Garawangi-Kuningan.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s