Lemburkuring2007

Ngariung di Citiusari

6 Pairan

Ngariung di Citiusari

Supados janten, kumaha pami “NGARIUNG” teh urang di bumina Kang Maman Wahyu (Desa Citiusari-Garawangi). Kumaha Kang Maman siap..? Eta atuda kabita ku “Tahu Garawangi” . Nu bade Ngiring teu kedah Blogger Kuningan wungkul, margi atas nami Komunitas Blogger Kuningan mah tos aya, Komunitas Blog Kuningan oge tos aya. Bilih patumpang tindih. Nu ieu Komunitas Baraya Urang Kuningan nu sifatna umum. Lembur Kuring (Blog’s Urang Kuningan) saukur wadah/media ngumpulna Urang Kuningan ti sagala jurusan. He…He..!

6 thoughts on “Ngariung di Citiusari

  1. No hp abdi, 0813 177 616 72.

  2. Maman Wahyu:
    Dusun Kliwon, Rt/Rw 005/002 Blok Batu karut kidul,Desa Citiusari, Kec Garawangi, Kuningan.

  3. Kang Zoen,Neng Nendy, kumaha pami ririungan teh Sabtu sore? kang Aan ti Garawangi siang mah masih damel.

  4. pami tiasa mah kempelna ulah enjing. sim abdina masih damel, pami tiasa mah rada sosontenan.

  5. Di bewarakeun ka sadayana nu bade hadir dina acara riungan ieu teu kenging hilap ngabantun gemet, hucap, dedeblag, gegeblok sapeu,antias,kodehel,opak,pais poloy,sayur lompong,congcot di endogan sareng babakak hayam hiji sewang. Leueuteun na Bajigur saceblung sewang, teu kedah angkaribung lah , cekap nu kitu bae, hatur nuhun.Neng Nendy , Kang Zoen, cekap nu kitu nya?

  6. Satuju akang mah ,sok bae lah darongkap,moal di saha saha ku akang oge. Hatur nuhun kana kapercantenan na.Insa Allah akang sabtu-minggu aya di Lembur.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s