Lemburkuring2007

Islamic Centre

20 Pairan

PAMARENTAH Kabupaten Kuningan, kiwari keur ngararancang pikeun ngsbangun Gedong Islamic Centre. Pusat kagiatan keagamaan nu baris diadegkeun di lahan nu legana 7 hektar teh lokasina di sabudeureun Jalan Lingkar Pramuka-Cijoho Kuningan. *

20 thoughts on “Islamic Centre

  1. nepangkeun abdi, eta ti palih kalereun Islamic Centre…
    http://www.panoramio.com/photo/48052619

  2. wilujeng teupang ieu abdi budak langseb balak, kamarana barudak balaka teh teu aya kabarna .

  3. sae pisan atuh upami aya gedung islamic centre dikuningan kanggo ngamajukeun Agama Islam mudah mudahan cepet terlaksana

  4. Saha nu hoyong papais sampeu sareng gemet? Kang rastono kumaha masih aya bajigur teh?

  5. Oh…kitunya? bae lah kang Rastono di sisi langit oge, da Abdi oge sisi langit wetan,nu nelah Desa Citiusari,kalereun pisan Garawangi. Kang ke pami tos janten iraha iraha na,ririungan LK,ku abdi di wartosan.

  6. Kang Maman, kaleresan upami abdi wangsul sok kurung batok tara kamamana, janten kirang terang ka Kang Aan mah. Margi desa abdi mah sisi langit rabig ti Jalaksana masih 3 Km keneh ka palih luhur di desa Sidamulya kapungkur mah nelah Desa Tegaljugul.

  7. Kutan teh kitu, kang fahri. Akang teh rencang a pendi. Ari di karawang na lucu a pendi teh? Pedah ari di dieu mah sok rada2 culun kitu heheh…

  8. Ngawaleran urang cibunut, abdi rencang kang fendy di karawang kawit ti buah jeunuk.
    Mangga bilih bade chat add we fahri_alsidik@yahoo.com / mahesataruna1@gmail.com

  9. Muhun atuh,sok lah diantos, da akang mah dug dag saminggon sakali, jum,at sonten mulih teraswengi senen angkat deui, hilap ..kang Rastono aya rerencangan nu damel di Jalaksana di Sekolah Plus KHUSNUL KHOTIMAH, namina kang Aan ,kawit ti Garawangi.

  10. Kang Maman upami abdi mah wangsul ka Jalaksana teh teu tangtos, kumaha aya kabutuhna we. Kadang2 ngampleng sataun pas lebaran hungkul, kadang2 dua sasih sakali. Insya Alloh upami abdi wangsul ka Jalaksana teras kang Maman aya di Kuningan urang cobi kontak darat.

  11. Semoga nya dikuningan ieu, sing sakumaha hujan badag oge tong sampe kajadian cai na tamasya ka jalan raya sapertos di jakarta sareng di tiap kota anu aya di indonesia… Hawatos ari tos nguping banji ngeueum imih, motor, mobil, kasur, tv, meja, korsi dsb dsb dsb… Tangtu sdih jalmi anu ngalaman nana!

  12. Kang maman, Kang Icuk,Kang fahri sareng sadayana…
    Kacida sa7na abi mh, ngadukung 1000%, mung ku moril hehehe…..
    Mudah2an generasi kuningan janten generasi nu Shaleh/ah, picontoeun kanggo nu sanes….

    Bravo Lembur Kuring, Maju trus Kuningan ASRI

  13. Haturan kang, ke ku abdi diwaktoskeun ka bpk wahyu, a pendi pon kitu deui teh nina. Abdi masih saderek oge kadinya teh. Punten ieu kang fahri anu di palih mana nya?

  14. Dukungan moril ti abdi mudah mudahan program pamarentah nu kalintang saena iyeu tiasa ngabuktos kalayan teu aya halangan harunga naon naon, dugikeun kaurang sadaya ngaraos man’fa’at kuayana
    islamic centre iye.
    Ka urang cibunut salam bwt kluarga bpk wahyu, kang fendy/nina.

  15. Satuju lah ka sakur anu bieu ku kang rastono di dugikeun…

  16. Kang Rastono iraha mudik ka Kuningan teh ,ameng ka abdi nya. Nuhun.

  17. Abdi oge sangat-sangat-sangat satuju rehna pamarentah kota Kuningan bade ngabangun Islamic Centre. Kumargi ngarupikeun pusat kagiatan pengembangan agama islam pikeun ngabeungkeut sadaya umat islam anu salami ieu tercecer kegiatanna di masing-masing pasantren. Mudah-mudahan sing enggal ngawujud. Mung hiji pesen abdi biasana urang resep ngabangun gedung megah tapi aralim ngareusianana, ulah sampe bangunan sigrong anu nyeepkeun ratusan juta teh mubazir margi teu dianggo. Sanes nanaon ieu mah kajurung ku rasa cinta abdi ka Kuningan, kumargi kitu abdi seja amanat kanggo sadaya wargi Kuningan supados ngamangfaatkeun secara maksimal fasilitas pengmbangan agama islam di Kuningan. Mugia nyandak barokah kanggo sadayana. Amiin.

  18. Satuju pisan. Mudah-mudahan sing enggal kalaksanakeun.

  19. Anu baris mawa kana parubahan pasti na oge abdi bakal ngarojong… Mugia harapan urang ngenaan kuningan anu maju enggal ngajadi………ngabuktos ku maju wawangunan na oge ku polah laku manusa na. Sampurasun… Wilujeun enjing kasadayana.

  20. Ass,
    Akang satuju pisan kana pangwangunan nu baris mawa kana kamajuan dina sagala widang , sok lah geura rojong ku sadayana sangkan Islamic Centre tiasa enggal berpungsi, Hatur nuhun.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s