Lemburkuring2007

ilaturahmi Baraya Lembur Kuring

13 Pairan

DINA raraga mageuhan tali silaturahmi, LEMBUR KURING (Blog’s Urang Kuningan) gaduh maksad kanggo ngayakeun Riung Mungpulung di Kuningan.

Ieu acara teh saleresna ti beh ditu oge sering dipadungdengkeun dina ieu blog. Mung nya kitu, nembe ayeuna aya harewos ti sawatara baraya sangkan rarancang kapungkur teh tiasa dilaksanakeun.

Kanggo sadayana wargi hususna urang Kuningan di mana wae ayana, nu bade ngiring Riung Mungpulung, daftar wae langsung di ieu Blog’s. Mangga, urang tangtoskeun waktos sareng tempatna, meungpeung Wargi Urang, Teh Nenen Gunadi ti Canada, ayeuna nuju aya di Kuningan.

Saha Wae Nu Bade Ngiring ..?

  1. Teh Nenen Gunadi (Canada)drma

Usul & Saran : Tangtoskeun waktos & tempatna, upami tiasa mah milih tempat di alam terbuka sareng saenggalna, meungpeung abdi nuju aya di Kuningan.Perkawis bekel mah urang mekel masing-masing. Ke sharing makanan, tapi ulah hilap nyandak gemet

13 thoughts on “ilaturahmi Baraya Lembur Kuring

  1. Nepangkeun abdi sami ti kuningan.
    Tepatnamah ti Sampora.

  2. Wilujeng kasadaya wargi lemburkuring, aduh bati kuhoyongna wae ngariung jeung batur salemburkuring sanes kunanaon ari simabdimah jigana mungtiasa ngadua smoga sakses, sikon anu kirang ngadukung sanes teu hoyong ngiringan ririungan jeung pada batur teu hilap salam baktos kanggo saderek anu tebih ti nagri salju Teh Nenen kumaha kantos nyandak kitu oleh2 saljuna ti canada kanggo ditebarkeun di sabudeureun kuningan sareng tong hilap geura cobian sagala rupi kadahareun anu selalu dipikahoyong gemet, kupat jeung nusanesna langkung saenamah bekel kanggo satahuneun kek kek kek.

    salam dari peuntas,u syamsuha

  3. Tong hilap ka akang-akang,bajigur, sepan cau, sepan sampeu atanapi sepan boledna, siganamah langkung endah..

  4. Salam baktos TEh,,,Sasuara deui ti pribados,sae pisan bade diayakeun acara teh mung ditinganli deui ka situasi waktu sareung tempat anu tiasa di dugi ku blogger urang kuningan sadaya,margi sae namah di sareungkeun bae kana waktu hari libur panjang supados salse teu kaburu buru ku waktu.
    batavia feb 2009

  5. Panuju pisan lah aya acara ririungan bloger lembur kuring teh. Mangga we enggal tangtoskeun waktosna. Mung kedah diemutkeun yen para blogger teh tempatna damelna tarebih ti lembur. Mangga we dipooting kanggo tanggal na mah. Upami pas nuju libur, teras abdi teu aya acara insya allah bade nyejakeun dongkap ka Kuningan.

    Salam bakto ti kota Bandung.

  6. Heuyyyy…..hayu urang karumpul yeuhhh, meungpeung aya babaturan ti nu tebih ( Neng Nendy ), sok atuh soroan dahareun nu teu aya di Canada, umpamana bae, Antias, kodehel, opak sapeu( aya oge nu nyebatna beca ), otokowo, jrt. Ti palih wetan kang Agah, sok atuh sundut bebeledugan na sing tarik kade ulah gede teuing karbitna ke beulah bae awina….rame jigana mun aya nu nyeungeut bebeledugan mah. Kang Uha, sok atuh bantun pempek palembang na, karada seueur ngabantun na supados cekap kanggo rerencangan di dieu, cag ah .

  7. Muhun sok lah urang karempel dina acara ieu, akang mah ngiringan iraha wae, insa allah akang bade ngabantun gegeblog sapeu, sayur lompong, pais poloy,kang Fahri bilih bade nyuguh mah ka tempat abdi wae atuh , teu kedah nu aneh aneh, cekap ku congcot nganggo endog sareng bakakak hayam lah, di jamin seep nu kitu mah . Neng Nendy iraha atuh acara teh, sok tangtoskeun, salam ka sadayana.

  8. WakWakWakWakWakWakWakWakWak…
    Enya pisan kang didi, ngan sayang katuangan tradisional iyeu teh
    teu aya nu ngabudidayakeun tos punah siganamah he…he…he…he…he…he…
    Kang didi teurang teu bahasa (nyuguh) adat buhun tea ning, sasaji mang rupaning
    bakakak hayam telor ayam gula batu sulutru/lisong jeung sajabina, tah kulantaran
    ayeuna aya UU No 18 tentang kemusrikan dan penghematan, acara nyuguh teh cekap
    ku golono we 3 kakkakkakkakkakkakkakkak… Puntn ah teh nenen
    ari tos ngacapruk teh kamana karep.

    Tah gening kang didi oge sapagodos sareng abdi

  9. Leres pisan teh nenen, saur kang fahri mah di pending dugi ka lebaran, pasti rame kempel sadaya,
    Sareng deui pan seueur kakaren, sapertos
    Bijikatapang
    Sareng nu sanesna,
    Tapi upami kang fahri mah doyana
    Kodehel,
    Dedeblag sareng golono,
    He…he…he..:-)

  10. Teh nenen teh di mana linggihna ayeuna?

  11. sok atuh di mana..? mampir ka garawangi teh.

  12. Assalamu’alikum wr wb.

    Kahatur teh Nenen Gunadi, Ehemm…kalintang saena iyeu pamaksadan teh,
    hoyong namah abdi oge ngiringanan.
    Ngan perkawis waktosna iyeu Teh Nenen ?… Iraha nya?…
    Kumaha upami di pending dugi ka lebaran? Insyaallah nu sanes oge tiasa karempel.
    Ah…Upami tea mah tiasa, abdi bade nyandak kodehel, terang kodehel?
    Makanan khusus untuk para manula.

    Salam
    فَحْرَ‎أَلُّسَّدَقَ

  13. Sok diantosan di Kuningan, kita ririungan dinuansa persahabatan anatar blogger Kuningan.

    Nyandak gemet & hucap he..he..he..

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s