Lemburkuring2007

Heri Abdiwikarya STM Kuningan

18 Pairan

Bravo Lembur Kuring

AsalamualaikumWr. Wr

alam kanggo sadayana. Upami aya alumni STM Negeri Kuningan tahun 1995 (Gunung Keling), abdi alumninya salam wae ka sadayana, kontak2 ka abdi di mana wae.

Best Regards

Heri Abdiwikarya

Democratic Republic Congo Center Africa

————–

NGOBROL : 12 Desember 2008

(Waalaikumsalam Wr. Wb. Hatur Nuhun, mangga atuh cantumkeun nomer kontakna/E-Mail bilih kaleresan aya alumni STM Negeri Kuningan nu sanesna. Upami teu lepat, ayeuna nu disebat STM Kuningan (Gunung Keling) teh nya eta SMK 3 Kuningan).

18 thoughts on “Heri Abdiwikarya STM Kuningan

  1. assalamualaikum…
    punten bilih aya nu kenal sareng asep andreatno yang dulu pernah PSG di PT PLN CIRATA,,,alamatnya di dusun cantilan desa linggamekar linggar jati kuningan 45511
    minta contact personnya dong,,,,barangkali ada yang kenal,,,pleaasee advice,nuhun

  2. kang ,abdi lulusan 94 otomotif slam sadayana buat sadulur………

  3. aya STM pertiwi bangunantah lulusan taun 94, abdi timandirancan seda,

  4. Saya alumni stmn kng angkatan otomatif hoyong pendak sareng dedi udiana, kimto,uyud suyud, candra bogel, adun, sareng sadayana brdk otomotif

  5. kang, toto sugiarto emut heute ka abdi ti bangunan gedung…

  6. barudak enggal sadayana: titip salam bae atunya kanggo:pak amalo,pak nurwaji,pak mamat,pak ahmad hariri,sareng kasadaya guru dikuningan.abdi sono hoyong kumpul. pang nyarioskeun ka pak Mamat masih motongan rambut murid2 teu.

  7. Assalamu`alaikum…wr…wbr…

    Abdi Alumni STM BlackMount Tahun `96.
    Hoyong papendak sareng rerencangan kapungkur Sakola…!!!
    Di antosnya ku abdi, abdi aya di FaceBook, nganggo jeuneungan “Sahabat sakabeh Alam Dunya”
    email sareng alamat blogspot na :agustoes20@yahoo.co.id / http://daisf.blogspot.com

    Haturnuhun…
    Wassalamu`alaikum wr…wbr…

  8. Abdi lulusan STM Negeri Kuningan lulus taun 1994, jurusan Electronika (1st generation)
    @ Ipung Purwanto: Pung..tau kabar Novel Hidayat..budak Batam tea..
    Salam ka sadaya Lulusan 94, utamina Elektronika…mun aya nu tepang..pang salam keun ti abdi

    Hatur nuhun

  9. Abdi alumni STM Negeri Kuningan lulus taun 1994, jurusan otomotif ( angkatan ke 2 ), Edo (Rusda), Ichank, Tisna, Kuwu,Ustadi dll….kamana ente.. ??

  10. abdi alumni STM negri kuningan Jurusan Bagunan Gedung angkatan th 1994

  11. saya alumni stm n kuningan lulus 1991, upami aya anu saangkatan sok gabung didieu

  12. abdi alumni STM tahun 1995 elektronika

  13. Abdi alumni th 1990,mekanik umum,milarian rerencangan kelas m1 ,sono hoyong patepang.

  14. abdi alumni STM th 1993, automotif angkatan pertama

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s