Lemburkuring2007

Nu Nganjang ka Lembur Kuring

9 Pairan

Baraya Satia ti Canada, Teh Nenen Gunadi, Poe Minggu (25/1), bada Magrib, nganjang ka Saung Kuring. Beulah Kenca, si bungsu, Rahayu, hayang dipotret bareng cenah. Ma’lum nganjangayu ka lembur, atuh mani kirang kahormatan. Kiwari Teh Nenen, aya di Kuningan. Basana teh reueus ku Kuningan teh pedah beunghar ku alamna. Puguh kawilang lila henteu mulang ka sarakan. Iraha bade mulih deui ka Canada? “Ah engke wae sabetahna,” pokna teh. Hatur nuhun Teh tos kersa rurumpaheun ka saung butut.

9 thoughts on “Nu Nganjang ka Lembur Kuring

  1. Teh Nenen. Dengan Kumpluk CIA nyah…belakangnya pasti ada tulisan NJUR..Janten CIANJUR…^_^

  2. Hatur nuhun kang Rastono infona, mulih moal ka Lembur, meungpeung aya acara, sok lah di antos kasumpingan na.

  3. sok atuh tangtos keun waktos na, iraha nu sakinten pas.

  4. Hello sadayana….
    Hatur nuhun anu tos komentar, bade aya reuni hayu urang kumpul2 di Kuningan bersama blogger Kuningan.

    Go Kuningan Go !

  5. Welcome pisan teh Nenen
    selamat menikmati hawa kuningan ,dan semoga lekas sembuh dari sakitnya

  6. Ti mimiti panggih di dunia maya, kuring reueus ka Teh Nenen teh…
    Reueus, sabab boga baraya nu tetep micinta lemah cai,
    nu tetep micinta Kuningan
    nu tetep hayang nempelkeun jati diri-na salaku urang Sunda
    Sok sanajan anjeuna aya di Canada
    Reueus … sabab jauh tina sifat adigung adiguna ,
    jauh tina boga rasa beda sabab geus ngambah dunya ……
    Mun seug sakabeh urang Kuningan di pangumbaraan
    boga sifat jiga Teh Nenen …..
    Duh…. kuring yakin….
    Kuningan nu ku urang dipikacinta teh
    Bisa maju, saperti daerah sejen-na….
    Haturan sumping, teh Nenen…….
    Wilujeng neuteup tur nngeukeup Kuningan ….
    Kuring mah ngan bati hayang ….
    Sabab di dieu keur berjuang
    nafakahan anak jeung pamajikan ……
    Jaga…
    Kuningan rek didatangan …… !!!!

  7. Wilujeng kanggo teh Nenen anu tos ngaluangkeun waktos kanggo nganjang ka lembur kuring, mulang ka sarakan Kota Kuningan anu matak pikabetaheun. Bujeng2 teh Nenen anu langki mulang ka lembur, sok sanaos abdi anu tiasa kasebat sering ka Kuningan oge upami bade wangusl deui ka Kota Bandung teh mani haroreamna moal aya. Mung kumargi gaduh kawajiban ahirna maksakeun sok sanaos karaos beuratna hate. Sakali deui wilujeng kanggo teh Nenen, mangga sabetahna we di Kuningan meungpeung aya kasempetan kanggo langsung menikmati keindahan alam Kuningan, da upami tos hiber deui ka Canada mah kantun waasna.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s