Lemburkuring2007

Pamasaran Sirop Jeruk Nipis Nyirorot

1 Pairan

Benhardy, salah saurang produsen sirop jeruk nipis di Desa/Kacamatan Ciawigebang, Kabupaten Kuningan, kapaksa kiwari ngurangan heula produksina. Jero usum hujan, omzet pamasaran sirop jeruk nipis produk-na nyrorot.

“Usum hujan teh mangaruhan kana pamasaran, nya kapaksa wae produksina kedah dikirangan,” ceuk Benhardy.

Nurutkeun Benhardy, dina usum hujan, pamasaran jeruk nipis umumna lemah. Balukar hawa tiris, umumna konsumen milih inuman nu sarwa haneut.

“Benten sareng hawa panas, sirop jeruk nipis pasti rea nu mikaresepna kanggo ngaleungitkeun halabhab,” pokna. *

One thought on “Pamasaran Sirop Jeruk Nipis Nyirorot

  1. Abdi urang Ciawi,,anu tos langganan mser sirop Jeruk nipis tea,,,sabab re2ncangan+dosen2 d kmpus saredepeun…

    Sok lah!
    Mugia sukses terus kggo Pengusahana!
    mangga!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s