Lemburkuring2007

Urang Sukarapih Ngokolakeun Cai Beresih

4 Pairan

AYA kurang leuwih 300 tina 1200 kapala kulawarga warga Desa Sukarapih, Kacamatan Cibeureum, Kabupaten Kuningan nu kiwari geus ngamangfaatkeun cai beresih ngaliwatan program pipanisasi nu dikokolakeun sacara swadaya.

“Sim kuring nuju mekarkeun jaringan pipanisasi, bari ngantos bantuan ti pamarentah, margi henteu sadaya mampuh swadaya,” ceuk Wanda Atmaja, Kuwu Sukarapih.

Wanda netelakeun, program pipanisasi ieu ngarupakeun prioritas utama. Sanajan ieu program teh kakara dilakonan opat bulan, tapi masarakat kalawan kasadaran bersedia ngabantu kas desa nya eta ku cara mayar waragad parawatan Rp 1.000, administrasi Rp 500 jeung waragad cai beresih Rp 500,-/meter kibik.

Ceuk Wanda, program pipanisasi di Desa Sukarapih teh nya eta pikeun ngungkulan bangbaluh masarakat nu kakurangan cai beresih pangpangna dina usum halodo. *

4 thoughts on “Urang Sukarapih Ngokolakeun Cai Beresih

  1. Assalamualaikum wr. wb., salam ka urang Kuningan, khususna warga Desa Cibeureum, mugi2 eta program teh cepet rengse, sareng sim kuring ngahimbau ka Pamarentah Kab. Kuningan supaya ngupayakan air bersih di Desa Cibeureum da ari usum halodo teh susah pisan ku cai, salam ka sadaya wargi urang Cibeureum – Cibingbin di Pangumbaraan,…….. ti sim kuring, Waslim di Vila Dago Tol, Ciputat – Tangerang.

  2. Yoyoy…. Lams Tepang atuh kang….heu heu…abi ti palih wetan

  3. Dido`akeun..mugi2 sing didangu ku Pak Bupati,…sareng karaos manfaatna..
    salam wae kaurang sukarapih ti abdi urang cikondang-hantara..

  4. Kumaha yeuh Pamarentah Kuningan, sok geura ulah diengke-engke deui !

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s