Lemburkuring2007

35 Urang Warga Kuningan Hijrah

8 Pairan

AYA 35 jiwa atawa 10 kapala kulawarga warga asal Kabupaten Kuningan, nu rek miang ka lokasi transmigrasi Jatisari Kacamatan Banyuasin/Kabupaten Banyuasin, Sumatera Selatan.

Miangna teh isukan, Salasa (4/11). Samemeh ka lokasi transmigrasi, ngajugjug heula Kantor Dinas Tenaga Kerja dan Transmigrasi Provinsi Jawa Barat.

Warga calon transmigran teh diantarana 20 jiwa atawa 6 kapala kulawarga (KK) asal ti Desa Bangunjaya Kacamatan Subang, 4 jiwa (1 KK) ti Desa Cantilan Kacamatan Selajambe, 8 jiwa (2 KK) ti Desa Mekarjaya Kacamatan Cimahi jeung 3 jiwa (1 KK) ti Kalurahan/Kacamatan Kuningan.

Muga-muga wae atuh, eta baraya urang teh sing tinemu kabagagjaan ti tempat anyar sarta bisa balik deui ka lembur kalayan salamet taya halangan sareng harungan itu reujeung ieu.

(Salam baktos kanggo sadsaya baraya nu satai ngalongokan ieu blog. Hapunten sim kuring nembe tiasa nepangan patali nuju pabaliut).

8 thoughts on “35 Urang Warga Kuningan Hijrah

  1. Abdi sami urang Kuningan,.. Mugi janten silaturahmi…

  2. Nepangkeun kanu gaduh kagungan…

  3. Wilujeng gabung di bumi Sriwijaya alias bumi Wong Kito Galo, semoga betah sareng kenging berkah ti Alloh lancar dina sagala rupina, sing percanten yen bumi sumatra selatan teh subur pisan komo deui kudongkapna tangan-tangan anu tos terampil sapertos saderek urang sadaya ti kuningan.

  4. bagus banget om blogs nya…. kapan2 mampir ya.. di blog saya.. di http://www.kuningans.co.cc terima kasih

  5. nu penting sing sehat bae oge sukse di tempat enggal

    punten ah bade tumaros, upami bad gabung ka komunitas blogger kuningan kumaha nya…sawios abdi orang majalengka da abdi mah sakola ge dikuningan

    salam kenal bae nya ti abdi

    http://bungaliani.wordpress.com/

  6. Selamat berjuang, selamat menjalani kehidupan yang baru !
    Mudah -mudahan sing sukses !!!!

  7. Sumuhun pribados oge ngaduakeun…ka dulur sadayanan nu bade angkat transmigrasi…sing salamet di jalan, salamet oge ditempat anu enggal kalayan kenging kabingahan lahir dugi ka bathin….

    Sing percanten ka Allah SWT yen urang tiasa berhasil upami aya tarekah tur disarengan ku ngadua…

    Soklah tong hariwang apan sumatra selatan mah caket…da bubuhan abdi oge aya di sumatra ( Riau )…

    selamat berjuang dulur sadayana…amin…

  8. Mudah2 hijrahna dulur urang ti lembur tiasa mendakan naon anu dicita2keun. . . . aminn

    sami2 Kang Zoen urang silih hapunten, kunaon atuh mani pabaliut ?

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s