Lemburkuring2007

Mangkat Ka Jakarta

6 Pairan

Awalna ngarasa aral mangkat ka Jakarta pas Bada mah, jalma2 pada marangkat, nya ngahaja magkat ka Jakarta kana Kandaraan Panjang sadatangna ka Jakarta….

Blak… awak nangkarak na alas samak, awak asa nahnay, hanaang, mastaka tanggah, mata ngarakacak narawaang, waas nyawang basa jalan-jalan nyaba ka tatanggan, sasalaman ka sababaraha jalma… nya pan Bada , sasalaman ka Mamah ngadatangan makam Bapa. Matak waas…

Selamat Bada ka sadayana… Mohon Maaf Lahir Bathin….
http://on2hood.co.nr | on2hood@gmail.com

(Sim kuring oge neda hampura ka sadayana)

Zoen

6 thoughts on “Mangkat Ka Jakarta

  1. Hallo……. daramang ?
    Salam🙂

  2. Naha jadi Mogon Maaf Lahir Bathin … kuduna mah Mahan Maaf Lahar Bathan … lah ha ha ha ha

    Kang Aseng
    Ayana da Sarabaya mun ku a

  3. Kang Sawor wilujeng tepang. Dupi nami lengkepna saha kang? abdi Rastono kawit mah ti desa Sidamulya/Tegaljugul. Dupi nganjrek ayeuna di Bandung. Kang sawor Jalaksana na palih mana? abdi seueur saderek sareng kulawarga di Jalaksana.
    Salam tepang.

    Rastono
    Bandung

  4. alah akang bisa bisa aja, dimana saya dapat berita baru seputar pilkada? salam kenal tuk wargas jalaksana.

  5. Pingbék: Mangkat Ka Jakarta | Catatan Blogger Kuningan

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s