Lemburkuring2007

Cag Nepi Kadieu

2 Pairan

cag nepi kadieu
kuring moal ngaganggu anjeun deui
hampura… hampura nu kamari,
hampura nu geus kaliwat
hampura kuring…

teu kudu diguar deui
da hirup urang teh maju ka hareup!
lain ngan ukur poe ieu
sugan isuk masih keneh aya harepan
urang bisa diuk babarengan deui
siga baheula, basa urang can nyaho hartina hirup
Adi/adie_syaridillah@yahoo.co.id

2 thoughts on “Cag Nepi Kadieu

  1. Assalamu’alaikum, Pak…
    Saya mau melempar PR berantai di blogosphere tentang 10 fakta dan kebiasaan. Mungkin berminat untuk ikut mengerjakan PR tersebut🙂

  2. Pingbék: Cag Nepi Kadieu | Catatan Blogger Kuningan

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s