Lemburkuring2007

Ngabageakeun Ramadhan

3 Pairan

WILUJENG mapag sasih shaum, mudah-mudahan urang diparinan kakiatan lahir batin. Amien. urang papag bulan anu sae teh ku kahadean pikeun eunteung urang mayunan sasih di luar Ramadhan (Uha Samsuha Palembang).

WILUJENG ibadah saum kasadayana, hapuntun pribados sakulawargi.
Urang beberesih heula kanggo mapag bulan suci Hatur nuhun. (Dadang Pakembangan)

WILUJENG ngajalankeun ibadah shaum kanggo ka sadaya urang Kuningan. Boh anu aya di pilemburan atanapi di pangumbaraan. Mudah2an amal ibadah urang ditampi ku Allah SWT. (RastonoTi Kota Kembang).

Assalamualikm Wr.Wb.
Kang Uha, wilujeng mapag Bulan Ramadhan, mudah-mudahan diparinan kakiatan lahir bathin. Wassalam : (Icuk Yunadi, Jakarta Timur).

SELAMAT menunaikan ibadah shaum..hampura bilih aya hilap atawa kasalahan..amin. (Rony Sukamukti-Jalaksana).

MARHABAN Ya Ramadhan kanggo saderek sadayana ti Kuningan pamugi urang sadaya tiasa ngisi ramadhan tahun ieu ku kasaean ibadah sareng amal sholeh, sareng jadi jalmi anu dipikacinta ku Alloh SWT. (Anang Sudrajat).

(Sim Kuring Nu aya di Lembur, teu sambung du’a kasadayana mugia urang sadaya tiasa langkung nyaketkeun diri ka Allah SWT. Amin.

Baktos

Zoen/Sarimbit).

3 thoughts on “Ngabageakeun Ramadhan

  1. Halo Abah… Selamat menjalankan ibadah di Bulan Ramadhan. Semoga Ibadah tahun ini bisa ditunaikan dengan lebih baik.

  2. MARHABBAN YA RAMADHAN

    Wilujeng ngajalankeun ibadah puasa, hapunten anu kasuhun , mugia urang sadaya di paparinan kakiatan kanggo ngalaksanakeunana.

    MAMAN WAHYU SAKULAWARGI
    Garawangi, 28 Sa,ban 1429 H

  3. Pingbék: Ngabageakeun Ramadhan | Catatan Blogger Kuningan

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s