Lemburkuring2007

Mapag Bulan Ramadhan

3 Pairan

MOAL lila deui umat Islam baris tepung jeung bulan Ramadhan 1429 H, bulan suci nu pinuh rahmat sarta ampunan Allah SWT. Patali eta hal, Kepala Kantor Departemen Agama (Depag) Kabupaten Kuningan, H. D. Arifin, cumeluk hususna ka sakumna masarakat umat Islam di Kuningan sangkan ngamangfaatkeun bulan Ramadhan sahade-hadena.

“Sababaraha dinten deui umat Islam baris ditepungkeun sareng sasih Ramadhan, dipiharep tiasa dimangfaatkeun maksimal, margi ngarupikeun momen hade kanggo langkung nyaketkeun diri ka Allah Swt,” ceuk H. D. Arifin..

Nurutkeun Arifin, bulan suci Ramadhan nu pinuh ku rahmat jeung ampunan teh swadina dieusi ku kagiatan kaagamaan, salian ngalakonan puasa wajib cacap sabulan, oge dibarung ku kagiatan sejenna samodel sholat taraweh berjamaah, tadarus, mere santunan ka fakir miskin jeung budak yatim sarta kagiatan nu maslahat sejenna. *

3 thoughts on “Mapag Bulan Ramadhan

  1. Wilujeng tepang Kang Rony, di Sukamuktina dimana? abdi oge kawit mah ti Tegaljugul. Sami-sami ah wilujeng ngajalankeun ibadah shaum kanggo ka sadaya urang Kuningan. Boh anu aya dipilemburan atanapi di pangumbaraan. Mudah2an amal ibadah urang ditampi ku allah SWT.
    Kanggo kang Zoen saparakanca wilujeng ngajalankeun ibadah shaum.

    Rastono
    Ti Kota Kembang

  2. Kangge kang zoen, teh nenen jeung sadayana baraya tatar kuningan, selamat menunaikan ibadah shaum..hampura bilih aya hilap atawa kasalahan..amin.

  3. Pingbék: Mapag Bulan Ramadhan | Catatan Blogger Kuningan

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s