Lemburkuring2007

Kuningan Ceuk Baraya

2 Pairan

MAPAG milangkala ka 510 Kuningan, 1 September 2008, sim kuring seja ngajak ngobrol ka sadaya baraya hususna urang Kuningan bilih diantara baraya aya nu kagungan bahan obrolan, pamendak, ide, saran, harepan, kritik nu aya pakaitna sareng KUNINGAN. Mangga tembrakeun, bade nganggo basa Sunda, Indonesia, bahasa wewengkon atawa bahasa lembur teu kedah asa-asa. Mung wayahna, ngobrol di dieu mah moal aya wedang. Hatur Nuhun.

2 thoughts on “Kuningan Ceuk Baraya

  1. Pingbék: Kuningan Ceuk Baraya | Catatan Blogger Kuningan

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s