Lemburkuring2007

Masjid Desa Cinagara

2 Pairan

Masjid Desa Cinagara Kacamatan Maleber Kabupaten Kuningan

2 thoughts on “Masjid Desa Cinagara

  1. Mani bagus pisan nya masjid tatangga teh, mudah mudahan jamaahna oge sing lewih giat dina ngmajukeun siar agamana jeung ibadahna salam kanggo wargi wargi nu aya di desa Cinagara ti abdi budak langseb tea di pangumbaraan,

  2. Aduh mani hagreng mesjid teh semoga jema`ahna oge hagreng (pepek) sapertos masjidna ami…n.

    Kanggo wargi cinagara salam kanggo sadayana terkhusus kanggo kel Santi Rahma Lestari, pa matri Jaja & kel.

    Uha Syamsuha
    Palembang

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s