Lemburkuring2007

Ngiring Bingah

6 Pairan

Wilujeng sareng ngiring bingah ka Kang Awan Sundiawan Sarimbit (Baraya Lembur Kuring), rehna putrana Muhamad Ridwan Sidik, parantos ngalakonan salah sahiji sunah rosul (dkhitan).

Resepi Dinten Senen, Ping 21 Juli 2008, di Gedung Pemuda Kuningan Jalan Arya Kamuning No. 1 Kuningan.

Mugia janten murangkalih nu soleh, tuhu ka  ibu taat ka rama, tiasa babakti ka nagri sareng lemah cai, pon kitu taat ngalakonan sareat agama Islam. Amin. Amin.

6 thoughts on “Ngiring Bingah

  1. hatur nuhun ka kang Ajun oge ka sadayana kana piduana, amin.

  2. Ngiring bingah wae kang awan,anu tos disepitan tuan putra teh..
    mugia tuan putra teh janten jalmi anu soleh taat ibadahna sareng deui taat kanu janten sepuhna,amiiiinnn… salam oge kanggo urang kuningan…!!!

  3. Ngiring bingah wae kang awan,anu tos disepitan tuan putra teh..
    mugia tuan putra teh janten jalmi anu soleh taat ibadahna sareng deui taat kanu janten sepuhna,amiiiinnn… salam oge kanggo urang kuningan…!!!

  4. Kahatur kanggo ka Kang Awan sakulawargi ,ngiring bingah ku tos disepitanna tuang putra ,mugia tuang putra sing janten jalmi nu babakti ka sepuhna.Ti Maman Wahyu,Garawangi.

  5. Selamat kanggo Kang Awan & kel, kanggo panganten sunat enggal sae wae.

  6. Selamat kanggo putrana kang Awan, lamun caket mah hoyong dongkap ningali putrana kang Awan.

    Salam sayang kanggo M. Ridwan Sidik, semoga lekas besar dan pintar🙂

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s