Lemburkuring2007

Desa Panawuan Tandang di Tingkat Nasional

10 Pairan

CIGANDAMEKAR : Desa Panawuan, Kacamatan Cigandamekar, Kabupaten Kuningan, Salasa (15/7), dipeunteun tim Lomba Desa Tingkat Nasional. Ieu desa jadi wawakil Provinsi Jawa Barat dina Lomba Desa Tingkat Nasional taun 2008.

Direktur Pemberdayaan Masyarakat dan Desa (Dirjen PMD) Departemen Dalam Negeri, Evi, nyebutkeun, tina 33 desa di Indonesia nu miluan lomba desa baris disaring jadi 12 desa.

Pikeun nangtukeun juara hiji nepika tilu, ceuk Evi, baris ditangtukeun hasil presentasi ti masing-masing kepala desa nu baris lumangsung di Jakarta.

”Ayeuna mah nu dipeunteun teh ngeunaan data, wawancara ti ngawitan aparat dugika warga,” pokna. *

10 thoughts on “Desa Panawuan Tandang di Tingkat Nasional

  1. Asa reueus sareng bangga mireng desa kalahiran sim kuring janten juara lomba desa tingkat Jawa Barat sareng ngiring lomba desa tingkat nasional. Mugi-mugi janten desa teladan. Maju terus desaku …

  2. geuning aya desa tatanggi,

  3. Pingbék: Desa Panawuan Tandang di Tingkat Nasional | Blogger Kuningan

  4. Abdi salaku wargi kuningan ngaroas bingah kuayana desa Panawuan dipeunteun lomba desa tingnkat nasional, yu kasadaya urang kuningan dimana wae ayana urang ngadoakeun desa panawuan teh sing kenging di tingkat nasional.

  5. Selamat tur sukses kanggo Desa Panawuan.
    Abdi mah terangna Desa Panawuan teh lebet ka Kecamatan Cilimus. SOalna Abdi alumni
    SMAN Cilimus di Jalan Panawuan tahun 1989. Rupina ayeuna tos aya pemekaran.
    Manawi abdi “Orang di Perantauan” nu kirang informasi…

  6. asa reuwas mireung Desa Panawuan janteun wakil jabar keur tingkat Nasiaonal, manawi abdi urang Panawuan oge nembe terang….

  7. Wilujengg, mugi tiasa janten juara nasional ngawakilan Kuningan…nembe trg yeuh, Panawuan lebet ka kcmatan Cigandamekar…hiks..tos lami pisan tuda ngantunkn Linggajati na,..geuning tos misah t kcmtan Cilimus ?

  8. Selamat kanggo Desa Panawuan, Cigandamekar.

  9. Wilujenggggng

  10. Selamat tur sukses kanggo sadaya wargi Panawuan khususna, umumna keur sadaya wargi Kuningan.

    salam merdeka

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s