Lemburkuring2007

Taman Kota Dipake Teu Uni..?

5 Pairan

KAAYAAN Taman Kota (Eks Kuningan Plaza) nu dijadikeun kareueus Kabupaten Kuningan, kanyataanana lamun peuting leuwih rea diparake teu uni. Kacida patukangtonggong jeung visi Kabupaten Kuningan boga udagan ngabangun masarakat nu agamis jeung dinamis.

Komo deui perenahna deukeut Masjid Agung Syiarul Islam, nu saenyana ngarupakeun  ngotoran kana kasucian Masjid nu ku urang dipikareueus,” ceuk etua Fraksi  Kebangkitan Bangsa DPRD Kabupaten Kuningan, KH. Abdul Aziz, basa mere Pandangan Umum Laporan Pertanggung Jawaban (LKPJ) Bupati Kuningan, di Gedung DPRD Kabupaten Kuningan, Senin (14/7). *

5 thoughts on “Taman Kota Dipake Teu Uni..?

  1. Pingbék: Taman Kota Dipake Teu Uni..? | Blogger Kuningan

  2. moal aya haseup mun teu aya api..!! kanggo petugas anu berkepentingan cobi di talungtik enya kita kaayaan teh..prihatin kuring mah, sok atuh tegas ulah melempem jiga kue apem anu asem..coba mun geus parna mah da hese ngubaran teh…tingali geura kaki lima di Jakarta..ulah disalahkeun pedagangna da sami2 milrian tuangeun..maranehna sadar eta ge da teu meunang jualan ditempat/jalur hujau teh tapi dalah dikumaha ari eusi beuteung barudak di imah tingkurubuk..salahna petugas mun aya hiji dua teu di kunanon ke ari tos ngagimbrung karek di usir bari jeung telenges mun teu menang nya teu menang ulah sok neangan proyek!! (kanggo ka Satpol PP ulah pangpangna euy da maranehna ge dulur ilaing keneh)..salam damai bumi Kuningan.

  3. mungkin sudah di sananya, krn rata-rata taman kota suka di pake nu teu uni, kaya d daerah aq

  4. Mugi taman kota teh tiasa janten tempat rekreasi gratis anu merenah tumaninah kanggo samudaya wargi Kuningan.

  5. Mangga atuh urang sami-sami jagi eta taman kota tina sagala rupina ti kawit etikana “patukang tonggong”, komo deui eta palih kalereur teh tempat ibadah anu ku urang umat Islam di sucikeun, oge kebersihan tur sajabana, hayu urang tanamkeun di diri urang rasa memiliki, urang jadikeun kota kuningan teh bener-bener “ASRI” sanes hanya selogan wae.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s