Lemburkuring2007

Di Teras Eta..

1 Pairan

Geretes Hate : Jaka Sunda

Ti saprak apa ngantun

Uih ka anu nyipta

Mamah.. Widian Abdi Uninga

Gerentes Hate, Sawangan, Lamunan

Gumujeng ukur, laku wales ditaros

Di teras eta pluran semen di pipir panto pengker bumi

Nya wanci pecat sawed ngantos lohor

Wanci ashar ngantos magrib

Mamah tos dua taun

Simpen rusiah sajarah taktak ngampleh tilas ngayun ambing abdi keur orok beureum

Dedeg ngabongkok da ngahuapan nyoo abdi keur budak

Una ukur ngagerentes hate anu kapireng ..

Bales ukur ningali mamah unggal di teras eta.

Bodas rambut ciri yuswa gurat yuswa dina raray, tilam soca

Anjeun, bati nuyun abdi budak keneh . mah, kedah kumaha abdi mulang tarima?

Gusyi anging anjeun nu baris ngabales

Pasapen, 9 Rajab 1429

(Catetan : Jaka Sunda ngintun ieu seratan ngalangkungan SMS Lwembur Kuring 08881969159. Hapunten bilih aya nu kapotong atanapi kirang merenah nempatkeunana).

Jaka Sunda, masihan saran kanggo muka SMS ONLINE di Lembur Kuring. Insya Allah, janten tinimbangan kanggo kapayunna . Hatur Nuhun

One thought on “Di Teras Eta..

  1. (coretan tanpa judul)

    di teras eta,
    pluran semen..
    di pipir panto pengker bumi,
    nya wanci pecad sawed,
    ngantos lohor,
    nya wanci ashar,
    ngantos magrib,

    mamah,
    tos dua taun..
    mamah di teras eta…
    ti saprak apa ngantun,
    uih kanu nyipta

    mamah,
    widian abdi uninga
    gerents hate,
    sawangan lamunan…

    gumujeng ukur,
    laku wales ditaros,
    ayeuna ukur gerentes hate abdi anu kadangu

    bales ukur ningali
    mamah unggal di teras eta..
    bodas rambut ciri yuswa,
    gurat yuswa dina raray, tilam soca anu nyimpen rusiah sajarah
    taktak ngampleh
    tilas ngayun ambing abdi keur jabang bayi.
    Dedeg ngabongkok
    Da ngahuapan tur nyoo abdi keur budak,
    Panangan sarta sampeyan,
    Bati nuyun abdi keur budak keneh

    Mah,
    Kedah kumaha abdi mulang tarima?
    Gusti,
    Anging anjeun nu baris ngabales.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s