Lemburkuring2007

DLHK Kuningan Ngayakeun Lomba Kebersihan

Tunda talatah

Dinas Lingkungan Hidup dan Kebersihan (DLHK) Kabupaten Kuningan gawe bareng jeung Tim Penggerak PKK Kabupaten Kuningan ngayakeun lomba kabersihan. Pesertana Satuan Kerja Pemerindah Daerah (SKPD). Selian eta, lomba kebersihan nu pesertana sajumlah kacamatan jeung kelurahan sa-Kabupaten Kuningan.

Nurutkeun, Kepala DLHK Kabupaten Kuningan, Atik Suherman, pihakny geus mengirimkan surat edaran ka saban SKPD patali kagiatan kasebut.

“Waktosna tangtos dirusiahkeun, supados sadayana instansi henteu aya kesan direkayasa,” ceuk Atik.

Atik miharep eta kegiatan, jadi pangjurung hususnya pikeun sakumna SKPD dina raraga miara kabersihan di lingkunganana sewang-sewangan. *

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s