Lemburkuring2007

Warga Kuningan Lunas PBB

Tunda talatah

Sumber : Koran Galura

MASARAKAT wajib pajak di Kabupaten Kuningan mampuh ngalunasan Pajak Bumi dan Bangunan (PBB) samemeh jatuh tempo, luyu jeung surat keputusan bersama (SKB) nepika bulan Agustus hareup.

Sakumaha nu ditembrakeun ku Kepala Dinas Pendapatan Daerah (Dispenda) Kabupaten Kuningan, Drs H Djamaluddin Noer M..M,. dibaturan ku Kabid Perimbangan Keuangan Drs Nana A Sukmana M.Si, yen ti mimiti bulan Mei target PBB taun 2008 nu badagna Rp. 8,354 miliar geus bisa kahontal.

Nurutkeun Djamaludin, kahontalna target PBB kasebut, henteu leupas tina kasadaran jeung peran masarakat wajib pajak. Salian ti eta oge ngarupakeun hasil kagiatan pencanangan bulan panutan PBB nu ngalibetkeun unsur PNS, TNI, Polri, BUMN jeung perangkat desa nu digelar bulan Maret kaliwat.

Sanajan kitu, ceuk Djamal, aya wae masarakat nu tacan nyumponan kawajibanana, utamana warga Kuningan nu bubuara di luar kota. ” Memang sakapeung mah sok telat margi mulihna ka Kuningan henteu tangtos” ceuk Djamaludin.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s