Lemburkuring2007

Mangsa Peuting di Pajambon

2 Pairan

Panineungan : Endang A . Sutisna

SOK nyeredet hate mun mireng nami Kuningan teh, ngarasa tibelat jeung waas. Nineung, sok hayang deui mulang engke boboran siam. Lamun peuting (di Pajambon), duh tiisna taya babandinganana.
Kabayang siduru hareupeun hawu atawa ngariung mirun seuneu bari ngadagoan bubuy boled, bubuy sapeu/capeu ngabejaan yen kudu geura di jait..am..am.. nyam…nyam.. kabayang edotna beuleum sapeu teh..bari diselang ku ngobrol ngaler – ngidul ngawadul.
Duh Kuningan duh Pajambon..kamarana atuh batur ulin teh nya! unggal balik ari bada teh geuning kabeh babaturan mani saribuk sok poho kana kabiasaan keur bolon..ngan kudu dikumaha geuning da kitu ayana, urang geus pada-pada gede jeung gaduh kasibukan sewang2..upami aya diantawis rerencangan anu aya dina ieu blog anu kaleresan urang Pajambon atawa ngaraos pernah gaduh babaturan urang Pajambon sok atuh urang silaturrohim, kanu gaduh ieu blog..hatur nuhun ti urang Pajambon

2 thoughts on “Mangsa Peuting di Pajambon

  1. Hilap, mangga bilih bade mampir ka blog abdi, kaleresan tos gabung d blog kuningan, alamatna di boendafaliq’s weblog…

  2. Akang atw ayi Endang ieu teh nya ?..whatever nya ?..hehe.. Di Pajambon abdi gduh sobat dalit ti zaman SMA dugi k ayeuna…wios anjeuna tos jtn konglomerat, Alhamdullilah teu robih bageurna, langkung malih mah…abdi ti Linggajati sami tirisna srg pajambon nya..tp tos 20th d bdg, tp ttp cinta srg sono k lembur, Linggajati, Pajambon, SMA Cilimus…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s