Lemburkuring2007

Warnet di Kuningan

Tunda talatah

NYARITAKEUN warung internet (Warnet) di Kabupaten Kuningan, kiwari lir supa katinggang hujan. Meh di saban jalan kota kabupaten, nu ngaranna warnet gampang manggihanana. Pon kitu di sawatara kota kecamatan.

Eta hal, sanggeus aya lolongkrang gampangna nyieun jaringan interet tea. . Sanajan tacan boga angka nu pasti ngeunaan sabaraha reana warnet di Kuningan, nu jelas saban jalan protokol di Kuningan gwus aya dua nepika tilu warnet.

Aya nu ngamngfaatkweun lokasi Wartel, Counter HP, Play Stattion, Studio foto, aya oge nu nyieun warnet secara husus. Malah, aya lokasi warnet nu hiji jeung warnet sejenna nu posisina pahareup-hareup, tapi rea nu ngamangfaatkeun jasa warnet teh. Ngeunaan tarifna rata-rata Rp. 6000/jam. Kaitung mahal keneh lamun dibandingkeun jeung daerah sejen.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s