Lemburkuring2007

Bewara

Tunda talatah

Dina raraga mapag tepung taun ka 510 Kuningan, Insya Allah sim kuring sareng rengrengan Baraya di Kuningan baris ngayakeun Pameran Foto Kuningan dari Masa ke Masa. Ku kituana, ka baraya nu bade ngiringan pameran mangga dantos. Ngeunaan waktosna teu acan tiasa ditangtoskeun. Hatur Nuhun

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s