Lemburkuring2007

Sukses Ngokolakeun Burjo

2 Pairan

DALIL Abdul Jalil kaasup entragan ngora nu sukses ngokolakeun usaha bubur kacang hejo atawa (bubur kacang ijo, burjo). Padahal inyana saukur tamat SD, tapi nuluykeun masantren di Pondok Pesantren (Ponpes) Kutaraja Kacamatan Maleber, Kabupaten Kuningan. Ieu warga Desa Balong Kacamatan Sindangagung, nu lahir 9 Februari 1969 mimiti dagang burjo taun 1987 di lelewek Manggarai Jakarta. Harita mah dagang burjo teh make gorobag atawa roda dorong salila dua taun. Satuluyna, taun 1989 nyobaan ngontrak kios di lingkungan Pondok Pesantren Assyafi’yah Bali Matraman. Disundakeun tina buku Mengawetkan Pengalaman (Dinamika Warung Bubur kacang Hijau Kuningan dalam Tulsan). *

2 thoughts on “Sukses Ngokolakeun Burjo

  1. Hallo …hallo, Kang dalil geuning lebet kana lembur kuring,saha nu nyandak berita ka dieu,kang dalil teh saderek akang ti Nini,mugi sing tambih sukses bae.

  2. Upami ningal usia DALIL Abdul Jalil teu teubih ti pribados, mung kacek sataun.
    Pada umum urang Kuningan anu asal ti weuweungkon pedesaan seueur anu ngadulang rejeki di sektor BRI (bubur, rokok, indomie), kaleubeut pribados.
    SELAMAT SUKSES. . . . . . . hidup burjo. . . . hidup Kang Dalil

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s