Lemburkuring2007

3 Pairan

Rombongan Seni Calung Mekar Sari Desa Bunigeulis, Kacamatan Hantara, Kabupaten Kuningan midangkeun kamonesanana dina salah sahiji acara pawey di Kota Kuningan, sawatara waktu kaliwat. Seni Sunda di Kuningan, bisa nanjeur lamun sakumna pihak kaasup pamarentah ngadeudeul para seniman ku carangahudangkeun deui kasenian Sunda

3 thoughts on “

  1. upami ningali kitu abdi mah sok hoyong uih kitu ka lembur tos waas ningali calung sareng kasenian sanesna, sanes kitu kang awan sareng kang lembur kuring, da abdi teh awon-awon oge putra ciniru.

  2. Leres Kang Awan, Calung Berjalan. Pan Icalan oge,upami palay majeng mah kedah nganggo roda. Maju terus, hidup calung …!

  3. Calung berjalan….. ya kang Ajun…..

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s