Lemburkuring2007

Lalakon Hirup

Tunda talatah

SEPUH kapungkur nyebatkeun, hirup teh pinuh lalakon. Saban jalmi tangtos kagungan carita kahirupan sewang-sewangan. Boh paitna boh amisna tina sisi kahirupan tangtos kantos karandapan. Mung nya kitu, henteu sadayana carita kahirupan urang kedah dicarioskeun ka nu sanes, tapi satungtung lalakon hirup sanes hiji aib atanapi wiwirang naon lepatna saupami ditembrakeun, etang-etang silih tukeuran pangalaman. Beh dituna kanggo guareun anak incu urang. Ngalangkungan ieu blog, simkuring umajak hayu urang silih tukeur pangalaman. Kapan saur sepuh oge Luang mah sanes tina bincurang tapi ti papada urang. Sanes Kitu Kang Awan, Teh Nenen, Kang Uha, Kang Dadang Pakembangan, Kang T. Saidin, Kang ON2, sareng akang Teteh nu sanesna…!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s