Lemburkuring2007

PIALA ADIPURA

1 Pairan

TEU salah lamun urang Kuningan ngarasa reueus, pedah taun ieu nampa Piala Adipura Tapi kareueus (kebanggaan) teh kedah janten panggeuing kanggo ngaronjatkeun deui ajen kabersihan hususna di sabudeureun kota Kuningan. Leres kitu Baraya..?

One thought on “PIALA ADIPURA

  1. Simkuring ngarasa bangga kuayana kuningan + palembang sama-sama mendapat Piala Adipura (kuningan tempat simkuring diborojolkeun kunu jadi indung nepikeun kagedena, palembang tempat nyanghareupan keur hirup kahareupna jeung keluarga).

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s