Lemburkuring2007

Lenyepaneun

Tunda talatah

Lenyepaneun

KEBANGKITAN Nasional nu kiwari karasa keneh aweuhanana, saenyana ngahudangkeun deui bangsa Indonesia kana niley-niley kabangsaan. Niley-niley kabangsaan ngarupakeun jiwa atawa roh dina enggoning ngalakonan kahirupan bangsa jeung nagara. Lamun disebut jiwa, ngandung harti yen instrumen-instrumen kanagaraan kudu nyoko kana eusi Pancasila. Kusabab kitu, sagala tindakan jeung ucapan minangka warga nagara Indonesia kudu mampuh ngalaksanakeunana. *

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s