Lemburkuring2007

cikentrungan

9 Pairan

cikentrungan

9 thoughts on “cikentrungan

  1. Tarahu – tahuuu,…..barade kang , teteh, masih haneut yeuh…..teh Nendi tos di Canada deui nya? meni teu beja beja bade angkat teh, satadi na mah bade di bekelan hucap ku akang teh……..wilujeng damel bae atuh Teh, iraha mudi deui ?

  2. tahu Kuningan anu raos muhun tah di Lamping/Cikentrungan
    upami kapalih wetan tahu Garawangi
    mung dua tempat anu anu raos. . . tiasa disajajarkeun jeung tahu Sumedang, duka tah di palih mana deui. . . Kang Zoen langkung uningan panginten ?

  3. Abdi borojol di cikentrungan blok tahu, moal bireuk deui ti awit orok sampe tos kulawarga tahu cikentrungan moal hilap, eta mah tos ngadarah daging atuh pami ka ngalongok pun bapa di lamping di suguhan teh tahu bae… matak nambah sehat. salam ka sadulur salembur di kamukten, jaln veteran teu diwiji2, wawan, nanang, komar, wandi jeung rearea deui, babaturan keur jaman ka bungkirit..sok waraas hate teh geuningan.. duk cikentrungan..simkuring sono pisan…

  4. Hatur nuhun kang U. Syamsuha, informasina. Nya kapungkur mah waktos jaman sakola, amengan teh dugi ka pasapen, cigadung, cigugur. Panginten daerah lamping mah kalewat.

  5. Kang Icuk cikentrungan alias Lamping tempat produksi tahu di kuningan palih kuloneun Paspen tiga arah anu bade ka Cigadung, antanapi pas payuneun makam Pahlawan

  6. Dimana kitu, cikentrungan? Punten teu apal…euy

  7. Hoyong… atuh… alungkeun ka Kanada tahuna :))

    Love tahu,
    Nn G

  8. Hayu ach urang meser tahu – tahu, salam kanggo Kang Nanang anyeuna bumina tos ngalih ka caket kopti.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s