Lemburkuring2007

Langit Kuningan

2 Pairan

POE ieu langit Kuningan teuing ku bengras (cerah).
Matak betah tumaninah nyeuseup hawa gunung matak seger.
Hapunten, simkuring tos lami henteu nepangan.
Kumaha daramang baraya sadayana..?
Teh Nenen pundung..? eh.. damang..? Eta email teu dibales sibuk nya..?

2 thoughts on “Langit Kuningan

  1. Manawi teh hilap, he..hee…!
    Klik : http://www.beritacerbon.com

  2. Kang Zoen…
    Abdi teh pabaliut ku sibuk🙂
    Tetep inget teras ka lembur kuring mah komo ka kang Zoen mah he..he..he..

    Sajak kecilna tentang Kuningan cerah nambah kangen ka Kng….
    I Love You Kuningan !

    Salam kanggo baraya Kuningan sadayana🙂

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s