Lemburkuring2007

Komentar Baraya

1 Pairan

Ngumpulkeun Baraya

SOK atuh urang ngumpulkeun baraya Lembur Kuningan nu aya di Jakarta.sugan jeung sugan tiasa janten pioner kanggo kamajengan Kuningan kapayun. Saena mah seueur urang Kuningan di Jakarta nu mulai moyan..ngan teu aya tali pangraket..jadi masing2 we…nembe ari lebaran seueur plat B di Kuningan. Diantos waleranna..ka wargi sadaya nu aya di Jakarta oge mangga urang nyiptakeun tali pangraket kanggo silaturahmi. (Agah).

Dari Baraya Usaha, 2008/04/26 at 4:46 AM

Kasreng

Kumaha pami urang posting kadaharan isuk di tmpt masing2..biasana mah sok aya nu sangat “KHAS”..di unggal wewengkon.pami tos aya nu kersa si kuring bade ngadongeng kadaharan isuk “KASRENG” (Agah).

(Dari Baraya Usaha, 2008/04/26 at 4:38 AM)

(Sae pisan tah idena).

Terima Kasih
Terimakasih, utk datanya yaaa… Saya memang sedang memerlukannya

Dari Koleksi Museum Sri Baduga 40% Berasal Kebudayaan Cina, 2008/04/24 at 10:58 PM
(Terima Kasih Kembali)

Alumni SMK 3 Kuningan

Pak dupi gaduh teu daftar alumni SMK Negeri 3 Kuningan taun 2001. die_ciremai, Dari Baraya Usaha, 2008/04/24 at 2:42 PM

(Punten, samentawis teu acan gaduh, mudah-mudahan sanes waktos atanapi nu sanes terangeun).

Salak Cimara (Pondoh)

Dimana saya bisa dapat bibit salak pondoh dengan harga siap tanam dan berapa lama bisa mulai petik panen.terimakasih (sri dwinanto)

Dari Salak Cimara, 2008/04/22 at 9:57 AM

(Di Desa Cimara, Kec. Pasawahan. Kab. Kuningan, soal berapa lama mulai petik saya belum dapat informasi).

One thought on “Komentar Baraya

  1. abdi satuju pisan upami teh maudi dicalonken wakil bupati dikuningan yeuh

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s