Lemburkuring2007

Leuweung Nu Urang

4 Pairan

LAMUN  leuweung hayang salawasna hejo, tangtu kudu dipiara kalawan daria. Cindekna teu saukur nancebkeun bibit tangkal,  nu leuwih utamana mah miarana sangkan bibit tangkal nu ditancebkeun.tumuwuh  subur nu antukna bisa karasa mangfaatna ku masarakatleuweung.jpg

4 thoughts on “Leuweung Nu Urang

  1. Sedih pisan ningali gunung ciremai ayeuna mani gundul,
    komo caket desa sim kuring (lingarjati) palebah
    tempat pendakian gunung tos katingali taneuhna,
    tatangkalan torencang. sajabana ti eta cuaca na oge tos rada panas teu sapertos kapungkur.

    SEDIHHHHHH

  2. Upami ningali photo leuweung hejo teh sok emut nuju kapungkur waktos masih sakola di SD upami dinten minggu atanapi dinten libur sok ngala sulu ka leuweung Ciremay sareng rerencangan.
    Pas mulangna ngala suluh sok ibak di walungan Cilengkrang anu caina mani herang ngagenyas katurug-turug tiisna jiga anu anyar dikaluarkeun tina kulkas.
    Ah mani waas pokona mah………………
    Hayu ah urang piara leuweung ulah sampe gundul, sok komo ngakibatkeun longsor mah. Na’udzubillah.

  3. Resep ari ningali photo hutan hijau,
    Kang Zoen, damang ?

  4. wah….salam kenal, saya urang Tundagan anu domisili di Bandung….keep sharing ya…:)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s