Lemburkuring2007

Jalmi & Sapi

2 Pairan

sapi.jpg

Murangkalih nuju ningali Sapi, dina salahsahiji acara di Waduk Darma Kabupaten Kuningan, sawatara waktu kaliwat. Saur Teh Nenen Gunadi, kanyaah, kaasih ulah saukur dilarapkeun (diterapkan) ka jalmi atawa lawan jenis, tapi oge ka sasatoan (binatang) sareng tutuwuhan (tumbuh-tumbuhan) minangka ciptaan nu maha kawasa. Saur Teh Nenen deui, nu langkung utami mah kanyaah teh kedah ditamplokeun ka ibu sareng rama, margi Indung teh Tunggul Rahayu  Bapa Tangkalna Darajat.

 

2 thoughts on “Jalmi & Sapi

  1. asslamu alaikum, nepangken abdi dulur anu ti daerah timur tea (cicalengka), salam silaturahmina kasadayana ,ka mas rastono sareng ibu sri sakulawarga. oge ka dulur dulur fkghs bandung barat. mugia sarehat sadayana, amin.

  2. Kanggo kang Zoen sareng sadaya rengrengan di blog lembur kuring, ulah alit manah ku ayana jalmi-jalmi anu teu seneng kana ieu blog. Saleresna diman urang bade majeng sok aya jalmi anu iri dengaki kana kamajengan urang, teras we ngadamel wacana anu eusina pasti menyudutkan kanu ngelola blog lembur kuring. Tong sieun tong gimir kang, anu cinta ieu blog seueur piraku eleh ku hiji jalmi anu teu resep. Antepkeun we kang da engke oge boseneun sorangan.

    Malih abdi gaduh pangalaman, kamari ping 17 Februari 2007 Forum Komunikasi Guru Honor Sekolah (FKGHS) Jawa Barat – Koordinator Kecamatan Padalarang dimana abdi sebagai salah satu penasehat ngayakeun Seminar Nasional “SOSIALSIASI DAN SIMULASI SERTIFIKASI BAGI GURU” se-Kabupaten Bandung Barat kalayan ngusung tema “PERAN SERTIFIKASI DALAM MENINGKATKAN PROFESIONALISME GURU”. Pembicara dina eta seminar diantawisna (Prof.) Dr. H. Endang Komara, Drs. M.Si; Dr. Gurniwan K.P, M.Si; & Dr. Bambang Heru, M.Si. Jumlah peserta 1250 orang terdiri dari 300 PNS dan sisanya Guru Bantu dan Guru Honor. Alhambdulillah acara berlangsung sukses, mung aya hanjakalna ternyata tidak satupun pejabat Bandung Barat anu hadir padahal undangan tos dipasihkeun. Eta oge alhamdulillah aya anu dongkap pas pembukaan nyaeta Kabag Kepegawaian Dinas Pendidikan dan Kebudayaan Kab Bandung Barat Bapak Met. Abdi janten ngemut, kumaha pendidikan bade maju upami aya pihak-pihak anu kagungan niat sae henteu di rojong???????
    Insya alloh engke kua abdi dikintun photo kegiatanna. Upami teu lepat dinten senen dimuat di gatra, salasa di Tribun, upami di PR abdi teu acan ningali.
    Maju terus jang Zoen.

    Salam ti Bandung

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s