Lemburkuring2007

8 Pairan

 

 

 

 

 

 

gemet.jpgBarade yeuh sorabi sareng gemet..? Mung hanjakal gemetna teu acan asak, janten kedah sabar ngantosan. Bari ngantosan gemet asak, mangga nyanggakeun eta aya buras, gemet sareng seupan cau hatur lumayan etang-etang landong tiris. Nyanggakeun ka sadayana. *

 

 

8 thoughts on “

  1. Kang Dadang, leres hoyong anu haneut-haneut siga bajigur, usum tiis badai salju didieu mah, abdi oge ayeuna nuju hareeng kaserang flu + batuk.

  2. Eta… eta ci Kang Zoen kalah nyiar nyiar piatoheun jalmi nuju ngidam seupan cau geura… yap kadieu atuh di paket keun…

  3. Wah… awas kang Zoen, kudu nyuguhan abdi gemet sabaskom, upami abdi mudik he..he..he..

  4. Teh Nenen kabitaeun..! Gemet dilawan…!
    Kang awan, teu aya aya cara naon2. Ieu mah ngabibita Teh Nenen nu resep tuang gemet.
    Kang Roni, Insya Allah sanes waktos diupload.
    Kang Dadang, aya oge Teh Poci sareng sirop Jeruk Nipis. Hatur Nuhun kana perhatosanana. Salam Gemet.

    Info Uniku Kembangkan TIK tiasa ditoong di tatar-kuningan.com.

  5. Mana caina, bilih kabuhulan
    upami aya wios bajigur oge cocok tah kanggo Teh Nenen di Canada, ubar tiris

  6. sakalian atuh upload gambar cuhcur, wajit, opak jeung barayana…hehehe

  7. Nuju acara naon yeuh aya buras+gemet+seupan cau?😀

  8. Eh…. ngabibita, gemet… gemet… lucu namina, tapi raos rasana komo lamun didahar sareng cengek mmmhhhhhhhhh…………………

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s