Lemburkuring2007

Ultah He…heee..!

7 Pairan

BARAYA URANG KUNINGAN di mana wae ayana. Kumaha daramang? Nuhun saupami damang mah eta nu dipiharep ku simkuring. Eh baraya, enjing ping 2-Februari 2008 simkuring bade ulang taun (ultah) nu ka-38 hee…hee. ! Ah teu ngayakeun acara naon-naon mung ieu mah neda pidu’a ti sadayana. Ari acara pakaulan mah tos dirarancang, dinten minggu enjing-enjing bade ngajak jalan-jalan ka Kota Kuningan meser sorabi.  Barade yeuh sorabi Kuningan…?

Baktos ka sadayana

Zoen tea j

7 thoughts on “Ultah He…heee..!

  1. aduh gaya yeuh nu ulang taun…. kedah na mah foto na gambar lilin sareng kue tart, he… he…. Wilujeung ah kang zoen pamugi sing langkung sae sagalana.

  2. Selamat Ultah sakses dina sagala rupina, teu hilap yuswa 38 th masih keneh tiasa nambihan balad deui kanggo pakukumaha

  3. Kang Zoen mun sakantenan waktos riungan teh ulang tahun panginten rame, ah…si akang teu wawaros ti anggal na.

  4. Wilujeng ultah pamugi lancar dina sagala rupina sareng sehat selalu.
    Ini teh ultah anu ka tujuh belasan jigana da upami ningali dina potona mani masih keneh ranum.

    Kang Da2nk ayeuna nuju dimana ? abdi minggu tabuh sabelas ti palembang bade ka bdg aya peryogi di savoy homann, panginten kana dinten juma`ah sontenan bade ka kng teras mingguna deui tabuh 17.00 uwih deui ka peuntas, saupami aya jodo urang tiasa pendak sakantenan amengan kanu ngageugeuh blog ieu.

  5. Wilujeng milang kala, mudah-mudahan di panjangkeun yuswana, di parekeun rejekina ..amin

    ka kantun..dupi jodo mah tos kenging sanes? hehehehehe

  6. Wilujeung Kang Zoen
    Pamugi lancar karirna, nambihan rejekina

  7. Selamat Ultah, semoga tambah sukses!
    Bagi-bagi atuh sorabina, alungkeun kana pesawat he..he..he..

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s