Lemburkuring2007

Nu Leumpang di Taman Kota

9 Pairan

taman-kota1.jpg

Taman Kota

Ningal murangkalih nuju mapah (leumpang) mulih ti sakola ngalangkung ka Taman Kota Kuningan,  sok ras emut mangsa katukang basa kuring keur leutik. Baheula mah balik ti sakola teh sok mapay-mapay galengan (pematang) sawah jeung babaturan. Atuh sapatu teh sok dilaan da puguh sieun nincak galengan nu ledok. Ayeuna mah barudak sakola teh tumaninah dina leumpangna oge mapay jalan nu tos diaspal kalebet ngalangkung ka Taman Kota Kuningan.  *

9 thoughts on “Nu Leumpang di Taman Kota

  1. Muhun Kuningan teh tos majeng, aya Taman Kota, Jln Lingkar sareng nu sanesna. Hanjakal kamari ieu Taman Kota nu janten kabanggaan urang dianggo ajang pengeroyokan nungakibatkeun maotna saurang remaja warga Lengkong. Taman nu tadina asri janten terkesan serem, duh mani hawatos

  2. duh kuningan teh naha jadi sae pisan, tos lami teu mudik ka leumbur sihorengteh leumbur kuring geus maju, hatur nuhun pemimpin nu tos ngamajukeun kuningan, merdeka kuningan lah

  3. Kanggo kang Rochajat Harun,
    Pertarosanna bade diwaler japri wae… he..he..he..
    kintun ka imel abdi : gnenen@gmail.com

    Mangga diantosan, abdi ngantun reply kaditu🙂

    Hatur nuhun,
    Salam Baktos,
    Nn G

  4. Kahatur Nenden Gunadi,

    Hatur nuhun kana patarosanana perkawis naon hartosna “onjoy”. Onjoy teh ngandung hartos langkung tinu sanes. Upami basa legegna mah “it’s better than”. Punten nya neng, sanes ngagaya nganggo basa asing / kuno.

    Rupina mah Nenden ge da urang Sunda, upami ningal kana basa seratanana mah, halimpu sareng pinuh kadeudeuh. Asa betah macana. Teraskeun nyerat deui, upami tiasa dina basa sunda nya!

    Bade tumaros manawi teu kaabotan, naha Nenden teh nami samaran atanapi sanes? Upami tos damel, damel dimana? Sareng kantos sakola tamat dimana?

    Punten nya, sanes engkang bade maksad awon, atanapi cunihin. Ieu mah etang-etang hoyong kenal we dina ieu dunia maya internet. Sakali deui hapunten.

    Salam hormatna’
    Rochajat Harun

  5. Upami aya anu hoyong pasang iklan, mangga cobian di iklan gratis nenensnest, teu aya sign up (daftar-daftaran) langsung kirim iklan.
    di http://www.nenensnest.com

  6. Wilujeng tepang kang Rochajat,
    Abdi teh teu ngartos maksadna “OnJoy” naon ?
    Maksadna “Onjoy” atanapi “Enjoy”
    He..he..he.. punten, abdi mah kadang pabaliut ku bs. Sunda lemes.

  7. Nenden nu bageur! Memang leres upami dibanding sareng kabupaten lain mah di Jawa Barat, kabupaten Kuningan mah langkung onjoy dina miara patilasan-patilasan karuhun urang.

  8. hayu urang jaga babarengan taman kotana tina sagala rupi, supados
    kota kuningan endah “asri” salalamina

  9. Wah… tampil beda ayeuna mah Kuningan.
    Hidup Kuningan!
    Ngan jaga kabersihan, ulah buang sampah sambarangan, ngarusak pamandangan kota oge tiasa polusi udara (bau)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s