Lemburkuring2007

Urang Sukamukti

Tunda talatah

pic_48.jpg

Urang Desa Sukamukti, Kacamatan Jalaksana, Kabupaten Kuningan, keur olah raga volli di lapangan volli hareupeun Kantor Kuwu Sukamukti, sawatara waktu kaliwat. Sok atuh gederkeun, da olah raga the  salian pikeun kasehatan,oge bisa dijadikeun media pikeun  ngaraketkeun silaturahmi. Lamun aya olahraga nu sok ditungtungan ku riributan, ah eta mah tong diturutan. *

 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s