Lemburkuring2007

Kang Rastono

Tunda talatah

Nepangkeun pribados Rastono, dupi kawitmah ti Desa Sidamulya – Kec. Jalaksana.

Mani reueus ku ayana komunitas urang Kuningan teh.

Margi kanggo nu ngumbara mah mangrupikeun landong kasono ka Lembur.

Dupi nganjrek mah ayeuna teh di Bandung. Sok ah…………. geura midang urang Kuningan, ulah eleh ku nu sanes

Ti Lemburkuring : sam-sami nepangkeun Kang Rastono, sebat wae abdi mah Jun. Sanes Jin hee..hee..!  Saung Panyileukan mah di Jl. Wibisana Komp. Perumahan Puri Asri 3 Jl. Kel. Ciporang Kec/Kab. Kuningan. Kapungkur mah ka Sidamulya teh sok ameng ka Pa Dalang Sukra (saurna ayeuna tos almarhum). Malah enggal keneh ka Sidamulya the, basa aya acara Peringatan Hari Buruh Migran nu diayakeun ku Komunitas Kemuning. Di Desa Sidamulya tambah rame ayeuna mah. Suasana Kota di Desa Sudamulya karaos pisan, tapi henteu leungit ciri has Desa Sidamulya. Mudah-mudahan wae budaya masarakat Sidamulya salawasna tiasa dipiara. Wilujeng wae ah.         

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s