Lemburkuring2007

Pertokoan

9 Pairan

toko.jpg

Pertokoan jalan Siliwangi Kabupaten Kuningan.

9 thoughts on “Pertokoan

  1. Hey kang Nurhidayat damang ?
    Masalah delman abdi oge seneng numpak delman teh, nyaeta kadang abdi mah karunya kakudana ari nuju dipecutan, maksad abdi teh delman dikembangkeun jadi maskot, teras aya aturan system merawat kuda secara manusiawi. Teras dijaga kebersihanna, dikembangkeun kreatifitas untuk menarik wisatawan. Geura tambah resep Kuningan ASRI. Kudana sehat terawat, anu gaduhna kenging rejeki. Abdi mah ari amengan kapelatihan kuda rider didieu, sirah kuda kuabdi diusapan jeung diciuman, teu tega ari dipecutan mah tergolong penyiksaan terhadap hewan, sami sareng manusa karasa nyeri dipecutan mah.
    Kang Nur, kuduna mah mulai dibudayakan naik sapeda kakantor, selain olah raga bari ngajaga lingkungan.

    Nn

  2. leres pisan kang dadang teh nenen ,delman, kahar, andong teh sanes sekedar alat transfotasi, nanging ogé maskot, sareng imej kota urang, selain éta saé kanggo paket pariwisata, mung hanjakal kirang kreatifitas ti nu gaduh wewenang kanggo ngembangkeunna, salain éta delman téh transfor nu ngabantos ngirangan gas émisi nu janten problém ayeuna urang sadaya di alam dunya,,tah saé pisan pami di pelihara,,ulah sapertos béca di jantenkeun terus kambing hideung padahal ayeuna seeur negeri nu nuju milarian transfor alternatif nu ramah lingkungan, malah di kota-kota ageung di erofa nuju usum sapéda publik kantun ngalebetkeun artos réceh kana mesin teras ngagelenyeng naék epit ngurilingan kota,,,,
    diurang mah malah mobil sareng motor nu di seeuran téh,,,
    abdi mah penggemar kahar ti aalit,,,salam baktos

  3. He.. he.. leres maksad abdi harejo teh nyaeta kotoran kudana katingali hararejo he..he..
    Leres atuh kang Dadang ari delman mah harus dipertahankan selain sebagai ciri khas budaya Kuningan, tiasa dikembangkan kanggo pariwisata (daya tarik turis), teras oge tiasa buka lapangan kerjaan kanggo anu gaduh delman.
    Tapi juga kedah diperhatikan kudana kedah dirawat secara benar dan manusiawi.

  4. Punten Teh Nenen sanes teu pro penghijauan jeung teu sayang binatang, ciri khas delman di Kota Kuningan kedah dipertahankeun kantun penertiban kotoranna wungkul. . . . . . . piraku kuda kudu dicalanaanmah

  5. Leres kang Dadang, warna mani harejo hijau-hijau kolot ditengah jalanan he..he..he..
    Mana atuhnya photo taman kota teh, abdi hoyong ningali, kang Zoen geura pasang photo taman kota, kalah panasaran hoyong ningali.

  6. Leres kang Dadang, warna mani harejo hijau-hijau kolot ditengah jalanan he..he..he..
    Mana atuhnya photo taman kota teh, abdi hoyong ningali, kang Zoen geura pasang photo taman kota, kalah panasaran hoyong ningali.

  7. Kedahnamah kuda anu wari wiri di kota Kuningan marake pampers atau kedah aya toilet umum khusus kanggo kuda

  8. Kuningan ASRI, cuma di jalan2 masih ada (maaf) kotoran kuda berceceran. Punten ka anu terkait supados diperhatoskeun

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s