Lemburkuring2007

Kang dadi Nugraha

Tunda talatah

Rasa syukur ka gusti Allah, sim kuring tiasa kumpul sareng baraya sadaya…rasa bangga jeung rasa cinta terus hadir sebagai orang Kuningan..
saur batur mah, orang Kuningan palinter jeung cerdas..
eta nu wajib disyukuri teh..
tapi tong hilap ka bumi nu ngalahirkeun…inget ka rumah sorangan,..
nu tos sarukses enggal ngiringan ngamajukeun tanah kalahiranna..tong hilap ka bumi asri Kuningan…
rasa peduli sebagai putra daerah harus terus dirawat….
 
Salam kenal
Dadi Nugraha
putra kuningan asli
nu keur nyari elmu di Kota Bogor
STEI TAZKIA

dadi | dadi_nugraha50@yahoo.com

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s