Lemburkuring2007

Abah Syamsudin

1 Pairan

copy-of-samsu.jpg

Abah Syamsudin (108), anggota Veteran urang Bandung. Kamari ieu Salasa (8/12) nganjang ka Kuningan. Ah, sanes bade wisata, pedah wae harita diondang kanggo ngaluuhan (ngahadiran) acara tepung taun (ulang taun) ka-51 LVRI tingkat Jawa Barat nu dipuseurkeun di Kabupaten Kuningan. Tos sepuh geuning bah yuswa teh? “Leres cep, umur Abah teh geus kolot, baheula Abah oge kungsiilu bajuang di Gunung Subang Kuningan, emmmhh, matak waas jeung teu sangka tos puluhan taun Abah tiasa nincak deui lemah Kuningan,” Saur Abah Syamsudin.

Aya pesen kanggo generasi ngora? “Pesen Abah mah teruskeun perjoangan, urang geus merdeka pertahankeun lemah cai eusi ku kagiatan nu hade, punten ka papayung agung (pamingpin) nu baroga kalungguhan ulah poho kana perjoangan baheula,” saur Abah Syamsudin, pinuh harepan.

Wilujeng bah sareng hatur nuhun bakti salira katampi pisan…!

One thought on “Abah Syamsudin

  1. Abah masih keneh gagah.

    Bravo Abah!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s