Lemburkuring2007

Baraya

Tunda talatah

baraya.jpg

Kahatur Baraya Urang Kuningan

Di

Pangumbaraan.

 

Kumaha daramang? Nuju sibuk panginten nya? Wilujeng sibuk mugia sehat sareng sukses sadayana.

Baraya,upami tiasa mah simkuring peryogi biodata sareng fotona kanggo rubrik Baraya di Pangumbaraan Blog Urang Kuningan ieu. Biodata tiasa dikintunkeun sareng fotona ngalangkungan Email : lemburkuring2007@yahoo.com. Mudah-mudahan tiasa langkung ngaraketkeun babarayaan antara Baraya di Pangumbaraan sareng Dulur nu di lembur. Hatur Nuhun ka Kang ON2hood nu tos ngintun biodata sareng fotona. Kumaha Kang, nami/alamat lengkepna diembarkeun ulah? Nuhun nya..!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s