Lemburkuring2007

Pangdeudeul Ti Baraya

2 Pairan

Hatur nuhun ka baraya sadaya, nu parantos ngarojong sareng ngiring ngadeudeul patali medalna media cetak Tatar Kuningan. (Komunitas Tanpa Batas). Media Tatar Kuningan tiasa disebatkeun media Komunitas nu tiasa dianggo sarana komunikasi kanggo langkung ngaraketkeun tali mimitran hususna pikeun urang Kuningan. Hatur nuhun ka Kang O. Solihin (osolihinwordpress.com), Teh Nenen Gunadi (nyungkeun idin kudana ku abdi bade dicangcang), Kang Awan (awan965wordpress.com) sareng nu sanesna. Kanggo baraya nu teu acan kaabsen hapunten

2 thoughts on “Pangdeudeul Ti Baraya

  1. Selamat kang Zoen, hidup Kuningan!

  2. Kag Ajun Iraha Medalna? Abdi peryogi hiji…. diantos atuh di smakos….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s