Lemburkuring2007

Waleran Kanggo Teh Nenen :

1 Pairan

 

Eta mah mung saukur tarian Kuda Lumping. Ari biasana mah kuda lumping sok kasurupan sareng ngaemam pare, beling matak ngeri …! Nu eta mah Kuda Lumping na oge gareulis. Asuhan Pa. Endang Kandar ti SMA KOSGORO Kuningan. Ari nganggo beureum-beureum mah pan istri, biasana resep nu beureum-beureum (punten sanes kampanyeu).

Kanggo baraya nu patarosanana teu acan kawaler, mugi sabar ngantosan.

Cobi klik tatar-kuningan.com. Manawi saieureun aya ti daerah. Margi ieu blog, bade difokuskeun kanggo Komunitas Urang Kuningan. Hatur Nuhun.  

One thought on “Waleran Kanggo Teh Nenen :

  1. Leres kang Zoen, abdi oge seneng kana warna warna merah, soalna cerah teu katingali mendung. Aneh geuningan ngaemam beling atuh panginteun nyeri kana lambung bahaya.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s